DJI MATRICE 200 SERIES

DJI MATRICE 200 SERIES

Pret: Cere oferta acum!BUILT TO ENDURE. ENGINEERED TO ADAPT.


PLATFORMA VERSATILA:

Camera FPV

Beacon anti-coliziune

Mod discret

Compatibilitate SDK pentru dispozitive mobile

Compatibilitate DJI SkyPort

TimeSync


CONTROALE INTELIGENTE:


TRANSMISIE


Bucurati-va de un zbor mai fiabil si mai stabil cu noul sistem OcuSync 2.0, care sustine comutarea automata a frecvente si extinde raza de zbor pana la 8 km.


PRECIZIA DATELOR


Sistemul TimeSync aliniaza in continuu controlerul de zbor, camera, modulul GPS, modulul RTK pentru M210 RTK V2, precum si incarcaturile sau accesoriile la bord. Datele de pozitie sunt fixate in centrul CMOS pentru un geotagging precis atunci cand se utilizeaza sarcini utile DJI.


CALIBRAREA


Atunci cand sunt instalate mai multe incarcaturi utile sau incarcaturi terte, utilizatorii pot reajusta centrul de greutate al dronei in aplicatia DJI Pilot, imbunatatind performanta si siguranta a zborului.


MODUL DISCRET


Atunci cand situatia necesita operatiuni fara intreruperi, in special noaptea, toate luminile pot fi dezactivate complet in aplicatia DJI Pilot.SIGUR SI SECURIZAT


CRIPTARE AES-256


Criptarea AES-256 va asigura transmisia de date, astfel incat sa puteti fi sigur ca informatiile dvs. critice raman in siguranta.


EVITAREA OBSTACOLELOR


Sistemul solid FlightAutonomy cu senzorii din fata, jos si sus detecteaza si evita obstacolele, astfel incat sa puteti zbura cu incredere.


BEACON ANTI COLIZIUNE


Echipat cu noile lumini anti-coliziune de sus si de jos, drondele V2 sunt vizibile pe timp de noapte sau in conditii de lumina scazuta, facand operarea mai sigura în conditii mai putin favorabile.


DJI AIRSENSE


Cu un receptor ADS-B incorporat, tehnologia DJI AirSense imbunatateste siguranta spatiului aerian prin furnizarea automata a informatiilor operatorului in timp real despre avioanele si elicopterele din apropiere.ACCESORII OPTIONALE PENTRU O PERFORMANTA SPORITA


MANIFOLD 2


Transformati-va viziunea in realitate utilizand computerul de bord al DJI – Manifold 2. Folositi flexibilitatea si extensibilitatea pentru a construi solutii personalizate pentru drona si a impinge operatiile dvs. la limita.


STATIE MOBILA D-RTK 2 PENTRU MATRICE


Obtineti o precizie relativa imbunatatita cu o precizie la nivel de centimetru, utilizand statia mobila D-RTK 2, care suporta toate sistemele globale de navigatie prin satelit majore si ofera corectii diferentiale in timp real.


CONECTOR GIMBAL SUPERIOR


Conectati orice incarcatura compatibila de deasupra dronei dvs. M210 V2 sau M210 RTK V2, folosind gimbalul superior pentru o captura dintr-o perspectiva aeriena diferita.


MODUL GPS EXTERN


Imbunatatiti precizia pozitionarii utilizand un modul GPS extern, mai ales atunci cand utilizati un gimbal superior pe M210 V2 sau cand atasati dispozitivele la bord sau incarcaturile utile.Camere compatibile cu DJI Matrice 200 SERIES

ZENMUSE XT2

ZENMUSE X5S

ZENMUSE X7

ZENMUSE Z30

ZENMUSE XT


Citetse mai mult despre Drone DJI Matrice 200

Drone si accesori DJI Matrice 200

Magazin: DronShop.ro

Facebook: DJI Romania | DJI Service

DJI Care Refresh Romania