DJI Matrice 300 RTK

DJI Matrice 300 RTK

Pret: Cere oferta acum!Drona DJI Matrice 300 RTK este cea mai recenta platforma comerciala de la DJI care este inspirat din sistemele moderne de aviatie. Oferind pana la 55 de minute de zbor, capabilitati avansate de AI, detectare directionale si pozitionare in 6 directii si multe altele, M300 RTK stabilieste un standard complet nou, prin combinarea inteligentei cu performanta inalta si fiabilitate inegalabila.


Performanta superioara, sistem de transmisie imbunatatit


Drona DJI Matrice 300 RTK Noul OcuSync Enterprise permite o raza de transmisie de pana la 15km si suporta transmisie video in 1080p pe un system de canal triplu. Comutarea automata in timp real intre 2,4 GHz si 5,8 Ghz permite zbor mai fiabil in apropierea mediilor cu interferente ridicate, in timp ce criptarea AES-256 ofera o tranmisie sigura a datelor.


Performanta de zbor imbunatatita


Cu un cadru si sistem de propulsie noua, proiectata de la zero, va ofera un zobr mai eficient si mai stabil, chiar si in conditii nefavorabile. Rezistenta la apa si praf imbunatatita de IP45 va da siguranta suplimentare si in conditii meteorologice nefavorabile.


Configuratii diferite

Configurati drona DJI Matrice 300 RTK pentru a se potrivi cu nevoile misiuni. Montati pana la 3 accesorii diferite simultan, cu o sarcina maxima de 2,7 kg.


Inteligenta Avansata

Inspectie Inteligenta

Inregistrarea misiunii in timp real


Inregistrati misiunile dvs, cum ar fi miscarea dronei, orientarea gimbalului, fotografierea si nivelul de zoom pentru a crea fisierele de misiune pentru viitoare inspectii automatizate.AI Spot-Check

Automatizati inspectiile de rutina si capturati rezultate constante de fiecare data. Sistemul AI de la bordul dronei recunoaste subiectul de interes si il identifica in misiunile automatizite ulterioare pentru a asigura o incadrare consistenta.


Waypoint 2.0

Creati pana la 65.535 de puncte de refereninta si setati mai multe actiuni pentru una sau mai multe din accesoriile montate pe drone, inclusiv cele la terti, la fiecare punct al misiunii. Planificarea traseului de zbor este, de asemenea, optimizata pentru a maximiza flexibilitatea si eficienta pentru misiunile dvs.


Smart Pin&Track


PinPoint

Marcati un obiect din imaginea in timp real transmis de la camera dronei sau a hartii pentru o atingere rapida, iar algoritmii avansati a senzorilor vor calcula imediat coordonatele sale, care sunt proiectate pentru fiecarea transmisie live a camerelor ca o pictograma AR. Locatia subiectului este distribuita automat cu o alta telecomanda sau pe platforme online, cum ar fi DJI FlightHub.


SmartTrack

Identificati si urmariti subiecte in miscare, cum ar fi persoane, vehicule si barcu cu functia Smart Track, unde zoom-ul automat este aplicat pentru urmarirea si vizualizarea constanta. Locatia dinamica a subiectului este actualizat constant si impartasit cu o alta telecomanda sau la DJI FlightHub.


Aviation-Grade Situational Awareness

M300 RTK utilizeaza un nou afisaj de zbor principal care integreaza Informatii despre zbor, navigatie si obstacole pentru a ajuta pilotul cu datele necesare pentru un zbor in siguranta maxima.


Informatii de zbor


Informatiile cum ar fi atitudinea, altitudinea si viteza dronei, precum si viteza si directia vantului, sunt afisate in mod intuitiv.


Ecran de Navigare

Pilotii pot vedea de asemenea Informatii in timp real despre directia de zbor, traiectorie, Informatii PinPoint si proiectia punctului de decolare intr-un mod mai eficient. Vizualizati simultan toate obstacolele din apropiere cu noua harta a obstacolelor, astfel incat sa puteti fi informati de toate aspectele a zborului.Control Dual Avansat

Operatorii pot acum obtine controlul asupra dronei sau a camerei printr-o apasare de buton. Acest lucru creeaza noi posibilitati pentru strategiile de misiuni, precum si o mai mare flexibilitate in timpul operatiunilor.

Siguranta si Fiabilitate


Un sistem de detectare si evitare puternica pe care va puteti baza.

Pentru a imbunatati siguranta in zbor si stabilitatea dronei, senzorii de viziune dubla si senzorul ToF sunt montate pe toate cele sase laturi ale aeronavei, oferind o raza maxima de detectare de pana la 40 de metri, cu optiuni pentru a personaliza comportamenul senzorilor prin aplicatia DJI Pilot. Chiar si in medii de operare complexe, acest sistem de detectare si pozitionare in 6 directii va ajuta la mentinerea dronei si a misiunii in siguranta.


Intretinere Profesionala pentru flota dvs. de drone.


Drona DJI Matrice 300 RTK - Noul sistem integrat de management al sanatatii afiseaza starea actuala a tuturor sistemelor, jurnalele de notificari si un ghid preliminar de rezolvarea problemelor. In sistem sunt, de asemenea, jurnalele de zbor ale dronei, durata si kilometrajul pe intregul ciclu de viata si sfaturi despre ingrijirea si intretinerea aeronavei.


Sisteme de redundanta pentru zboruri mai sigure.


Sistemele avansate de redundanta incorporate ale dronei DJI Matrice 300 RTK ajuta sa efectuati misiunile critice chiar si in situatii neasteptate.


Camere compatibile

Zenmuse L1

Zenmuse P1

Zenmuse H20T

Zenmuse H20

Zenmuse Z30


Accesori pentru DJI Matrice 300 RTK

Citeste mai mute despre Matrice 300


Magazin: DronShop.ro

Facebook: DJI Romania | DJI Service

DJI Care Refresh Romania