DJI Mavic 3

Mavic 3

Imagini inainte de oriceCaptati imagini uimitoare cu o camera foto Hasselblad legendara si bucurati-va de un zbor lin cu detectare omnidirectionala a obstacolelor. Fiecare imbunatatire a Mavic 3 stabileste un standard mai inalt pentru fotografia aeriana.


Mavic 3 – doua camere, posibilitati nelimitate


Camera Hasselblad L2D-20c, 4/3 CMOSEmblematicul brand suedez Hasselblad a proiectat si construit camera aeriana L2D-20c special pentru DJI Mavic 3, incorporand un CMOS 4/3 de calitate profesionala intr-un corp incredibil de compact. Standardele riguroase Hasselblad sunt applicate atat pentru performanta hardware, cat si pentru algoritmii software, aducand calitatea imaginii la un nivel cu totul nou.

Fotografii de 20MP

Dynamic range – 12.8 stopuri

Diafragma reglabila – f/2.8-f/11

Distanta focala echivalenta de 24mm

VDAF – Vision Detection Auto Focus Technology

Mavic 3 dispune de solutia de culoare naturala Hasselblad, rezultatul deceniilor de experienta fotografica care ofera culori vii si naturale printr-o simpla apasare de buton.

Rezultatele vorbesc – Creati imagini profesionale cu sistemul de camera Hasselblad L2D-20c. Gama dinamica mai mare permite tranzitii mai naturale intre lumini si umbre, pastrand informatii vizuale bogate cu un sentiment mai mare de profunzime. O dimensiune mai mare a senzorului mentine imaginile curate in conditii de lumina scazuta.

Inregistrare video 5.1K

DCI [email protected]

Apple ProRes 422 HQ

D-Log pe 10 biti

Mavic 3 nu numai ca inregistreaza videoclipuri aeriene la rezolutii si rate de cadre inalte, ci si capteaza pana la 1 miliard de culori cu un profil de culoare D-Log pe 10 biti. Acest lucru ofera gradari mai naturale de colorare a cerului cu mai multe detalii pastrate pentru o mai mare flexibilitate in post-productie.


Camera TeleZoom hibrid 28x

162mm, f/4.4

Activati modul Explore pentru a debloca cea de-a doua camera a lui Mavic 3 – o camera tele unica, ce va permite sa cercetati si sa va planificati fotografiile fara efort. Cand scenele sau subiectele sunt departe, utilizati camera tele pentru zoom, economisind timp sau inregistrati de la distanta pentru a nu deranja subiectul.Performanta de zbor


Cu detectia obstacolelor omnidirectionala, Mavic 3 va ajuta sa va bucurati de un zbor fara coliziuni, astfel incat sa va puteti concentra pe obtinerea celor mai bune fotografii posibile. Mai multi senzori cu un unghi larg de vizualizare functioneaza perfect cu un motor de calcul vizual de inalta performanta pentru a detecta obstacolele in toate directiile cu precizie si pentru a planifica o ruta sigura de zbor care sa le evite.Incheiati intotdeauna zborul pe o nota inalta cu Advanced RTH. Aceasta functie de intoarcere automata actualizata ii permite lui Mavic 3 sa determine automat ruta optima, inapoi spre punctul de plecare si sa o parcurga rapid. Fie ca este activat de catre utilizator sau declansat de pierderea semnalului, Mavic 3 se poate intoarce cu usurinta la punctul de decolare, in conditii de iluminare adecvate.

APAS 5.0 face zborul mai distractive ca niciodata, cu inregistrarea care nu mai este intrerupta de obstacolele de pe parcurs. Cand zboara, Mavic 3 detecteaza continuu obiectele in toate directiile si le ocoleste rapid si fara probleme. Bucurati-va de fiecare zbor, chiar si in medii complexe. Inregistrati imagini fluide, chiar si atunci cand intampinati obstacole.


Transmisia O3+ si nu numai

Timp de zbor extins de 46 de minute

Interval de transmisie video de 15km

Feed live FHD [email protected]

Tehnologie de pozitionare cu precizie extrema

DJI Care Refresh Romania