DJI OM 4

DJI OM 4 Gimbal Stabilizator pentru telefon

Pret: 749 RON


DJI OM 4 Gimbal Stabilizator pentru telefon Magnetic, ultra-compact si conceput cu caracteristici usor de utilizat, OM 4 este solutia perfecta pentru a va impartasi povestea. 1. Simtiti puterea.

Clema telefonica magnetica si suportul de inel magnetic permit captarea fara efort, ori de cate ori va simtiti inspirati. Atasati-va smartphone-ul la DJI OM 4 instantaneu, perfect pentru filmari din mers.


Clema telefonica magnetica.

Clema telefonica magnetica este incredibil de subtire si ultra-usoara, mentinand smartphone-ul in siguranta in timpul utilizarii.


Suport magnetic pentru telefon.

Folositi suportul de inel magnetic pentru a fixa smartphone-ul pe OM 4, tineti telefonul in siguranta sau folositi-l drept suport.


2. Filmarile sunt acum mai usoare ca niciodata.

Videoclipurile tale atragatoare vor fi centrul atentiei, datorita caracteristicilor creative ale DJI OM 4. Incercati DynamicZoom, o functie care iti va altera filmul pentru un plus cinematografic.


ActiveTrack 3.0.

ActiveTrack 3.0 face urmarirea subiectilor super usoara, precum o plimbare in parc. Aceasta versiune recunoaste adultii, copiii si animalele de companie cu o precizie mai mare si puteti chiar sa va reglati compozitia imaginii cu ajutorul joystick-ului.


Modul poveste.

Nu sunteti sigur cum puteti filma sau edita? Incercati sabloanele creative cu o singura atingere ale modului Poveste pentru a ramane in moment in timp ce surprindeti imagini fascinante.


DynamicZoom.

Incercati efectul impresionant, Hitchcock, o fotografie creativa cu zoom care ofera o senzatie de Hollywood cu un efort minim. Algoritmii avansati stiu ce sa faca, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa atingeti si sa umblati.


CloneMe Pano.

Ti-ai dorit vreodata sa fii in mai multe locatii in acelasi timp? Acum e sansa ta. Functia CloneMe creeaza o panorama epica din mai multe fotografii, facand o pauza, astfel incat sa poti ajunge la urmatorul cadru pentru a te pune in pozitia de poza. 


Control prin gesturi.

Indiferent daca faceti un selfie sau o fotografie de grup, mainile libere sunt cheia. Controleaza de la distanta OM 4 printr-un simplu gest. Facand o poza sau pornirea unui videoclip nu a fost niciodata mai convenabil.


Fiecare secunda conteaza.

Accelerati miscarea norilor albi si pufosi care se plimba pe cerul liber sau condensati o calatorie memorabila in cateva secunde. Impresionati-va prietenii cu videoclipuri captivante si compacte.


Accecorii DJI OM 4

Citeste mai multe despre DJI OM4


Magazin - Dronshop.ro

Drona Profesionala


Facebook: DJI Romania - DJI Service


DJI Care Refresh Romania