DJI Osmo Mobile 3

DJI Osmo Mobile 3 - Stabilizator Telefon

Pret: 529 RON


Elimina tremuratul

Cu un gimbal pe 3 axe care reduce in mod efectiv tremuratul din imagine, Osmo Mobile 3 ofera o imagine super fluenta si stabilizata. Are un design usor, super responsiv, reactioneaza la miscarile dumneavoastra in timp real, permitandu-va sa va concentrati mai mult asupra momentului.Desing dinamic - Distractie Pliabila

Un design elegant si pliabil permite ca Osmo Mobile 3 sa fie dus oriunde. Cantareste doar 405 g, este portabil, usor si perfect pentru a putea fi depozitat intr-un rucsac la urmatoarea dumneavoastra aventura. Modul standby va permite sa utilizati smartphone-ul dvs. atunci cand gimbalul este pliat, permitandu-va sa incepeti sa filmati din nou in cel mai scurt timp.


Maner Ergonomic

Datorita designului sau inteligent, Osmo Mobile 3 poate fi utilizat chiar si pentru perioade lungi de timp. Un maner comfortabil care se potriveste perfect in palma dumneavoastra, permitandu-va sa creati imagini si filmari fara limite.


Povestea dumneavoastra., momenteul dumneavoastra

De la momentele extraordinare la cele de zi cu zi, impartasiti-va momentele usor si creativ cu modul Story.


Sabloane One-Tap

Modul Story ofera mai multe sabloane care va transforma materialul in cateva secunde, adaugand automat miscare, muzica si alte efecte pentru un rezultat incredibil.


Editati si distribuiti rapid

Dupa personalizarea videoclipului dvs. cu o varietate de sabloane muzicale, efecte de tranziție si filtre, impartasiti-va munca cu usurinta pe retelele de socializare si pe platformele video.


Gesturi si Selfiuri

Este nevoie de un singur gest pentru a obtine un selfie sau pentru a incepe inregistrarea. Atat camera din fata, cat si cea din spate pot recunoaste gesturile.


ActiveTrack 3.0

Pentru a surprinde scene care necesita o miscare rapida, pur si simplu apasati declansatorul, faceti un gest sau selectati un subiect de pe smartphone-ul dumneavoastra pentru a incepe urmarirea. ActiveTrack 3.0 incorporeaza algoritmi deep learning si computer vision, ceea ce duce la o tehnologie de urmarire lina si fiabila.


Hyperlapse Hype

Combinația puternica de stabilizare electronica a imaginilor (EIS) si stabilizarea cu gimbalul este perfecta pentru filmarea videoclipurilor Hyperlapse. Activati ActiveTrack 3.0 pentru o creatie cu adevarat unica Hyperlapse in asa fel puteti urmari subiectul in timp ce inregistrati.


Panorama

Cu Osmo Mobile 3 capturati intreaga scena cu panorame 3×3 sau 180 de grade.


Timelapse

Imbinati timpul si miscarea pentru rezultate spectaculoase.


Slow Motion

Capturati fiecare detaliu.Controlati Osmo Mobile 3 cu o singura mana


Butoanele si functiile asezate intuitiv fac ca Osmo Mobile 3 sa fie usor de utilizat cu o singura mana, oferind mai multa versatilitate si libertate de miscare.


Osmo Mobil 3 intotdeauna la indemana

Spune la revedere pasilor care consuma timp. Noul Osmo Mobile este capabil sa fotografieze din orice unghi cu butonul M si tragaci. Explorati functii utile precum Quick Roll, care va permite sa treceti de la modul portret la modul peisaj.


Butoane pentru un control avansat

Activati cele mai multe operatii cu o singura mana, datorita joystick-ului, combinatiilor intuitive de butoane si accesului la meniul rapid.


Dolly Zoom

Dolly Zoom este o modalitate fantastica de a adauga un plus cinematografic filmarilor dvs. Datorita unui slider pentru zoom care permite o viteza personalizabila, puteti acum sa recreați celebrul „efect Hitchcock” cu dispozitivul mobil.


Tineti pasul cu Modul Sport doar cu Osmo Mobile 3

Modul sport a fost reproiectat cu algoritmi complet optimizati care permit ca Mobile 3 sa surprinda cu usurinta actiunea rapida. De la miscarile dinamice ale unui joc de baschet pana la cainele dvs. care urmareste o veverita, nu pierdeti niciodata un moment.


Osmo Mobile 3 cu DJI Mimo

Pentru o experienta completa de realizare a filmarilor, utilizati cu aplicatia DJI Mimo. Cu tutoriale utile, sabloane si moduri inteligente, DJI Mimo va permite sa explorati mai multe functii si sa va impingeti creativitatea spre limite.


DJI Osmo Mobile 3 Combo

Pret: 629 RON


Citeste mai multe despre Omso Mobile 3


Magazin - Dronshop.ro

Drona Profesionala


Facebook DJI Romania

DJI Care Refresh Romania