DJI Phantom 4 PRO

Drona DJI Phantom 4 PRO V2.0

Pret: 7.990 RON


Noua Transmisie Video Ocusync

Telecomanda de la Phantom 4 Pro V2.0 utilizeaza transmisia video OcuSync, * care foloseste tehnologia de multiplexare cu diviziune in timp pentru a trimite semnalul de control si a receptiona simultan semnal video. Atunci cand controlerul este pornit, sistemul OcuSync scaneaza si recepteaza banda de frecventa cu cea mai mica interferenta si face setarile necesare pentru a mentine o transmisie clara. De asemenea, datorita programului OcuSync, Phantom 4 Pro V2.0 se conecteaza fara fir la DJI Goggles.Transmisie cu Frecventa dubla

Telecomanda Phantom 4 Pro V2.0 utilizeaza sistemul de transmisie video OcuSync HD care functioneaza atat pe benzile de frecventa 2.4GHz, cat si pe cele de 5.8GHz, cu o raza de transmisie maxima de 7 km. Evaluand conditiile de mediu, aeronava alege cea mai buna banda in care sa opereze, ajutand la reducerea interferentelor semnalului.


Comutarea rapida a Frecvente

Tehnologia de transmisie video OcuSync poate detecta interferenta in timp real. Atunci cand interferenta este puternica, sistemul trece la punctul de frecventa cu cel mai mic nivel de intruziune.


Vizualizare Live 1080p

Cu o perceptie bidirectionala si o tehnologie rezistenta la erori, Phantom 4 Pro V2.0 economiseste pana la 30% din latimea de banda si rezolva probleme obisnuite, cum ar fi distorsiuni video si artefacte de compresie oferind o transmisie video, la 1080p.


Camera cu un sensor de 1 inch si 20 megapixel.Camera de bord a fost reproiectata pentru a folosi un sensor CMOS de 20 de megapixeli de 20 de megapixeli. O lentila personalizata, compusa din opt elemente este aranjata in sapte grupe. Fiind prima camera DJI care utilizeaza un declansator mecanic, elimina distorsiunea rulourilor care pot aparea atunci cand fotografiati subiecte care se misca rapid sau cand zboara la viteza mare.

Procesarea video mai puternica suporta filme H.264 4K la 60 fps sau H265 4K la 30fps, ambele cu un bitrate de 100 Mbps. Senzorii si procesoarele avansate asigura ca totul este capturat cu mai multe detalii ale imaginii, cu datele de imagine necesare postproductiei avansate.


Drona Phantom 4 PRO Plus V2.0

Pret: 9.395 RON


Citeste mai multe despre Phantom 4 Pro


Magazin - Dronshop.ro
Drona Profesionala


Facebook DJI Romania

DJI Care Refresh Romania