DJI Phantom 4 RTK

Drona DJI Phantom 4 RTK

Cere OfertaCaracteristici Cheie


Modul RTK

Senzor 1” CMOS

Aplicatia GS RTK

TimeSync

OcuSync

Statie Mobila D-RTK 2 GNSS


Imbunatatiti-va urmatoarea misiuni de cartografiere cu DJI Phantom 4 RTK- cea mai compacta si precisa solutie de cartografiere la altitudine mica.


Cartografiere De Noua Generatie

DJI si-a regandit tehnologia dronelor, revolutionand sistemele sale pentru a atinge un nou standard pentru precizia dronelor- oferind clientilor Phantom 4 RTK date exacte la centimetru, necesitand totodata mai putine puncta de control la sol.


Sistem De Pozitionare La Nivel De Centimetru


Un nou modul RTK este integrat direct in drona Phantom 4 RTK, oferind date de pozitionare la nivel de centimetru, in timp real pentru o precizie absoluta, imbunatatita a metadatelor de imagine. Pe langa siguranta optimizata a zborului si colectarea precisa a datelor, Phantom 4 RTK stocheaza date de observare prin satelit pentru a fi utilizate pentru Post Processed Kinematics (PPK), care pot fi realizate cu ajutorul serviciului DJI Cloud PPK


. Ajustati Phantom 4 RTK la orice flux de lucru, cu posibilitatea de a conecta acest sistem de pozitionare la statia mobile GNSS de inalta precizie D-RTK sau NTRIP (transport in retea a RTCM prin protocolul internetului) folosind un dongle 4G sau hotspot WiFi.


Adunati Date Precise cu TimeSync


Pentru a profita din plin de modulele de pozitionare ale Phantom 4 RTK, noul sistem TimeSync a fost creat pentru a alinia continuu regulatorul de zbor, camera si modulul RTK. In plus, TimeSync asigura ca fiecare fotografie utilizeaza cele mai precise metadate si fizeaza datele de pozitionare la centrul optic al obiectivului- optimizand rezultatele din metodele fotogrametrice si lasand imaginea sa obtina date de pozitionare la nivel de centimetru.


Sistem Precis De Imagistica


Captati cele mai bune date de imagine cu un senzor CMOS de 1 inch, 20 megapixeli. Obturatorul mecanic face ca misiunile de cartografiere sau captarea obisnuita de date sa fie perfecta, deoarece Phantom 4 RTK se poate misca in timp ce faceti fotografii fara riscul de estompare a obturatorului. Datorita rezolutiei ridicate, Phantom 4 RTK poate atinge o distanta de proba la sol (GSD) de 2,74cm la o altitudine de zbor de 100m.

Pentru a va asigura ca fiecare Phantom 4 RTK ofera o precizie inegalabila, fiecare lentila a camerei foto trece printr-un proces de calibrare riguros, cu parametrii salvati in metadatele fiecarei imagini, permitand programului post-procesare sa se ajusteze in mod unic pentru fiecare utilizator.Construit Pentru Inspectori


Oferind o serie de scheme de control si tehnologii gratuite, DJI Phantom 4 RTK este dezvoltat pentru a oferi rezultate de sondaj cu eficienta mai mare ca niciodata.


Aplicatie Bazata Pe Scop


O noua aplicatie DJI GS RTK si telecomanda cu ecran integrat, ofera utilizatorilor o schema de control simplificata pentru misiuni de supraveghere si alte scenarii de achizitie de date. Aplicatia GS RTK permite pilotilor sa-si controleze inteligent drona Phantom 4 RTK, cu mai multe moduri de planificare, inclusiv fotogrametrie (2D si 3D), zbor de tip waypoint, constientizarea terenului, segmentarea blocurilor* si multe altele.

Utilizatorii pot importa de asemenea fisiere KML/KMZ pentru optimizarea fluxului de lucreu pentru misiunile lor. Cu ecranul incorporate, pilotii pot vizualiza si planifica in mod clar misiunile lor pe un ecran ultra HD, de 5,5inch.
Accesati O Varietate De Aplicatii Terte


Pilotii cu experienta folosind aplicatii de la terte parti pe dronele DJI pot accesa ecosistemul de aplicatii pentru drone lider in lume pentru Phantom 4 RTK cu SDK Remote Controller. Utilizatorii pot conecta un dispozitiv Android sau iOS compatibil si pot instala orice aplicatie compatibila cu SDK si DJI Mobile pentru a folosi toata puterea Phantom 4 RTK.


Sistem De Transmisie OcuSync


Bucurati-va de transmisie video si video HD stabile la distante de pana la 7km, excelent pentru cartografierea site-urilor mai mari.


Compatibilitate Perfecta Cu Statia Mobila D-RTK 2


Sprijina-ti misiunile Phantom 4 RTK cu statia mobila D-RTK 2- furnizand date diferentiale in timp real dronei si formand o solutie de topografie precisa sau obtineti coordinate precise de locatie atunci cand sunt utilizate ca un rover RTK. Designul dur si sistemul de transmisie OcuSync al statiei mobile va asigura ca puteti obtine date exacte la nivel de centimetru cu ajutorul Phantom 4 RTK, in orice conditii.


Incepeti Cartografierea De Azi


Cu o aplicatie de planificare a zborurilor (GS RTK) incorporate si o metoda usoara de colectare a datelor RTK (retea RTK sau statie mobile D-RTK 2), pilotii au o solutie complete pentru orice flux de lucru de supraveghere, cartografiere sau inspectie. 


Drona Phantom 4 RTK + D-RTK 2 Mobile Station Combo

Citeste mai mult despre DJI Phantom 4 RTK

Magazin: DronShop.ro

Facebook: DJI Romania | DJI Service

DJI Care Refresh Romania