DJI Phantom P4 Multispectral

DJI P4 Multispectral - Ferma la cifre


Pret: Cere oferta acum!


Adunati date precise la nivel de planta utilizand P4 Multispectral - o drona de inalta precizie, cu un sistem de imagistica multispectrala integrat perfect, creat pentru misiuni agricole, monitorizare de mediu si multe altele.


Obtineti informatii imediate despre sanatatea plantelor

P4 Multispectral consolideaza procesul de captare a datelor care ofera o perspectiva asupra sanatatii culturilor si gestionarea vegetatiei. DJI a creat aceasta platforma cu aceleasi standarde puternice de performanta pentru care este cunoscut. Drona are un timp de zbor maxim de 27 de minute si o raza de transmisie de pana la 7 km cu sistemul OcuSync.


Vezi sub suprafata


Colectia de imagini agricole este acum mai simpla și mai eficienta ca niciodata, cu un sistem de imagini stabilizat incorporat, care colecteaza seturi de date cuprinzatoare chiar din cutie. Informatii de acces colectate de 1 camera RGB si o gama de camere multispectrale cu 5 camere care acopera benzi albastre, verzi, rosii, Red Edge si aproape infrarosii - toate la 2 MP cu shutter global, pe un gimbal stabilizat pe 3 axe.

Senzor spectral integrat pentru rezultate exacte


Un senzor spectral integrat al luminii solare din partea superioara a dronei surprinde iradierea solara, care maximizeaza precizia si consistenta colectarii datelor in diferite momente ale zilei. Cand sunt combinate cu date post-procesate, aceste informatii ajuta la obtinerea celor mai precise rezultate NDVI.


Date semnificative la dispozitia dvs.

Vizualizati atat fluxurile RGB cat si NDVI


Doar imaginile aeriene nu este suficiente pentru profesionistii din domeniul agriculturii. Comutati intre o analiza preliminara a indicelui de vegetatie, a diferentelor normalizate (NDVI) si fluxul RGB viu pentru a vizualiza imediat unde este nevoie de atentie, ca urmare deciziile de tratament vizate pot fi luate rapid.


Precizia la nivel de centimetru


Obtineti date de pozitionare exacte in timp real pe imaginile capturate de toate cele sase camere cu sistemul TimeSync al DJI, oferind masuratori precise la nivel de centimetru. Sistemul TimeSync aliniaza continuu controlerul de zbor, camerele RGB si NB si modulul RTK, fixand datele de pozitionare la centrul cu CMOS si asigurand ca fiecare fotografie foloseste cele mai precise metadate.

Toate camerele trec printr-un proces riguros de calibrare in care sunt masurate distorsiunile radiale si tangentiale ale lentilelor. Parametrii de denaturare adunati sunt memorati in metadatele fiecarei imagini. Permitand programului de post-procesare sa se ajusteze in mod unic pentru fiecare utilizator.Compatibilitate D-RTK 2 Mobile Station si NTRIP


Imbunatatiti precizia pozitionarii RTK fara conexiune la internet, conectand P4 multispectral la statia mobila GNSS de inalta precizie D-RTK 2 si NTRIP (transport in retea RTCM prin Internet Protocol) 2 sau stocati datele de observare prin satelit care vor fi utilizate pentru post-procesare Kinematics (PPK).


Planificati zboruri


Planificati zboruri, executati misiuni automate si gestionati datele zborului utilizand GS PRO - aplicatia principala iOS pentru planificarea zborului DJI.


Analizati datele


Accesati si prelucrati cu usurinta datele aeriene prin aplicarea parametrilor specifici plantei pentru a obtine rezultatele dorite asupra sanatatii plantelor.


Colectati date


Colectati imagini multispectrale in mod eficient pe zone mari utilizand P4 Multispectral si obtineti o imagine de ansamblu a zonelor cu probleme.


Actioneaza asupra datelor


Implementati tratamente directionate pe zonele care necesita atentie bazate pe date exacte ale dronei.Agricultura de precizie


Imagini multispectrale pot fi de ajutor profesionistilor in agricultura, oferind informatii invizibile pentru ochiul uman in intregul spectru electromagnetic. Avand acces la aceste date si la datele din Indexul de vegetatie obtinut ulterior, cum ar fi NDRE si NDVI, fermierii pot lua decizii in timp util si informatii cu privire la tratarea culturilor, reducerea costurilor, economisirea resurselor si maximizarea randamentelor.


Monitorizarea si inspectia mediului


Inspectiile de rutina si intretinerea care implica plante pot fi facute mai inteligente si mai eficiente atunci cand se utilizeaza P4 Multispectral - valorificati perspectivele sale multispectrale actionabile pentru a monitoriza sanatatea padurilor, a masura biomasa sau a gestiona vegetatia riverana, protejand in acelasi timp habitatele sau ecosistemele.


Citeste mai mult despre Drone Agricole

Accesori pentru P4 Multispectral

Lumea Dronelor

Magazin: DronShop.ro

Facebook: DJI Romania | DJI Service

DJI Care Refresh Romania