DJI RS 2

DJI RS 2 Stabilizator Camera

Pret: 3.699 RON


DJI RS 2 Stabilizator Camera - nu este doar un gimbal – reprezinta o solutie de neegalat pentru cineastii dinamici.


Toate elementele si caracteristicile sale de design sunt concepute pentru a oferi stabilizare de top in industrie. DJI RS 2 Stabilizator Camera este conceput pentru realizarea de fotografii magistrale!


Testat cu o sarcina utila de 4.5kg

Constructie din fibra de carbon

Ecran tactil color de 1.4”

Optiuni de montare profesionale

Echilibrare eficienta intre sarcini utile

Pana la 12 ore de functionareRaport greutate / sarcina utila

Cu o sarcina utila de 4,5 kilograme, stabilizatorul de 1 kilogram ofera cel mai bun raport greutate / sarcina utila din industrie. Structura din fibra de carbon ofera bratelor o capacitate portanta mai mare decat pana acum, chiar daca gimbalul in sine are o greutate mica.


Ecran tactil color

Eliberati-va creativitatea: puteti accesa ActiveTrack 3.0 direct de pe ecranul tactil. Ecranul LCD color va permite sa setati rapid parametrii RS2 si sa utilizati toate functiile aplicatiei Ronin.


Titan: Stabilizare DJI imbunatatita

Nimeni nu face stabilizatoare de camera ca cele de la DJI. Datorita algoritmului de stabilizare Titan, puteti face fotografii mai fine ca niciodata. Aveti nevoie de mai mult? SuperSmooth netezeste si cele mai mici miscari, stabilizand in acelasi timp obiective cu zoom de pana la 100mm.


Oportunitati nesfarsite

Desi DJI RS 2 este conceput in principal pentru realizarea de fotografii uluitoare cu o singura mana, acesta poate fi folosit si ca o solutie profesionala de filmare. Indiferent cat de complexa este inregistrarea, DJI RS 2 Stabilizator Camera se adapteaza ideilor si implementarii acestora.


Aspect cinematografic

Cadranul frontal, situate deasupra declansatorului, completeaza Focus Wheel-ul pentru o focalizare si zoom mai precise, pe care le puteti controla direct din maner.


Pentru cele mai clare fotografii, sistemul de focalizare 3D foloseste senzori ToF pentru a determina distanta dintre subiect si obiectiv, oferind valori precise chiar si in conditii de lumina slaba. Acest sistem avansat permite focalizarea automata rapida chiar si atunci cand se utilizeaza lentil manual cu deschidere mare.RavenEye: Vezi mai mult


RavenEye este capabil sa transmita un semnal video oferind in acelasi timp capacitatea de a regla de la distanta parametri camerei.


Transmite videoclipuri de 1080p pana la 100 de metri distanta cu o intarziere de doar 50ms.


Cu ActiveTrack incorporat, DJI RS 2 foloseste semnalul sursa al camerei pentru a urmari automat subiectul. RavenEye ofera o precizie suplimentara Force Mobilului, crescand reactivitatea si reducand latenta.


Cea mai buna baterie


Manerul BG30 ofera maximum 12 ore de functionare si poate fi incarcat independent de DJI RS 2 Stabilizator Camera. Designul modular al DJI RS 2 face montarea bateriei mai sigura si inlocuirea bateriei mai rapida.


Eliberati-va creativitatea

Tunelul timpului
Combinati rotatia 360 cu hyperlapse.
Force Mobile
Gimbalul urmareste miscarea telefonului pentru fotografii in miscare sim ai netede.
Interval de timp
Capteaza trecerea timpului dintr-un anumit punct.
Urmari
Creati o miscare repetabila a camerei dintr-o vizualizare coregrafiata.
Panorama


Capturati cu usurinta panoramele cu gigapixeli cu camera dumneavoastra, cu ajutorul RS 2.

Geanta de transport reproiectata a RS 2 este rezistenta la stropirea cu apa si ofera compartimente dedicate pentru toate accesoriile DJI RS 2 Stabilizator Camera.


Stabilizator Camera Gimbal pe 3axe


DJI RS 2 PRO Combo

Pret: 4.399 RON


Citeste mai multe despre DJI RS 2 si RSC 2

Accesorii DJI RS 2 si RSC 2


Magazin - Dronshop.ro

Drona Profesionala


Facebook DJI Romania

DJI Care Refresh Romania