DJI Matrice 600 Pro

Drona DJI Matrice 600 PRO

Pret: Cere oferta acum!


Matrice 600 Pro


Matrice 600 Pro (M600 Pro) mosteneste totul de la modelul M600, cu performante imbunatatite de zbor si o capacitate de incarcare mai buna. Bratele si antenele preinstalate reduc timpul necesar pentru configurare, iar designul modular al sistemului faciliteaza montarea unor module suplimentare.


Cadrul dronei este echipat cu cele mai noi tehnologii DJI, inclusiv controlerul de zbor A3 Pro, sistemul de transmisie Lightbridge 2 HD, sistemul de baterii inteligente si sistemul de gestionare a bateriilor.

Mai multe camere si gimbaluri Zenmuse sunt compatibile nativ si integrarea completa cu software-uri si hardware-uri terte fac din M600 Pro o drona ideala pentru fotografierea aeriana profesionala si pentru aplicatiile industriale.


M600 Pro este simplu si usor de configurat, gata sa zboare in cateva minute. Corpul dronei a fost optimizat pentru o transportare mai usoara. M600 Pro vine de asemenea cu o carcasa durabila, personalizabila, care absoarbe socurile de la scuturari sau caderi, oferind protectie totala atunci cand este transportat.


IMAGINII AERIENE


Sistemele de propulsie rezistente la praf simplifica intretinerea si motoarele cu racire activa asigura functionarea fiabila pentru perioade lungi de timp. M600 Pro este compatibil nativ cu mai multe camere Zenmuse si gimbaluri. Cu o incarcatura maxima de 6 kg, ridica cu usurinta gimbalul Ronin-MX, DJI Focus si o gama larga de camere de la Micro Four Thirds pana la RED EPIC.


TIMPUL DE ZBOR EXTINS SI RAZA MAI MARE


M600 Pro are un timp de zbor extins si o transmisie cu raza de 5 km. Sistemul inteligent de gestionare a bateriilor va detecta, daca oricare dintre cele sase baterii inteligente sunt pornite sau oprite, si restul bateriilor va fi pornit sau oprit automat.

Sistemul de gestionare a bateriilor monitorizeaza fiecare baterie in timpul zborului, asigurand o aterizare sigura chiar si atunci cand o beterie se defecteaza. In comparatie cu bateriile traditionale care nu sunt inteligente, sistemul de management al bateriei M600 Pro simplifica intretinerea in timp ce imbunatateste siguranta.TRANSMISIE HD PROFESIONALA


DJI Lightbridge 2 a fost proiectat pentru a corespunde tuturor cerintelor profesionale de broadcasting, oferind FPS mare si streaming live HD. Porturile USB, mini-HDMI, 3G-SDI si unitatea de sol Lightbridge 2 ofera toate iesirile video de pana la 1080p / 60fps.

Link-urile de date wireless Dynamic, auto-adaptabile, permit o transmisie pe distante lungi cu o latenta ultra-low, care suporta o iesire standard de 720p / 59.94fps si 1080i / 50fps, permitand chiar si mai multe posibilitati creative pentru imaginile aeriene.


D-RTK GNSS


Folosind antene duale, sistemul D-RTK GNSS reprezinta un progres semnificativ pentru aplicatiile industriale de inalta precizie. Este capabil sa reziste la interferente magnetice puternice si ofera precizie la nivel de centimetru in medii cu structuri metalice.


DEZVOLTAREA SDK


M600 Pro este pe deplin compatibil cu SDK-ul Onboard SDK si SDK Mobile pentru a indeplini cerintele acelui software de constructii pentru diverse aplicatii industriale. Dispune de patru porturi dual parallel – CAN si un port API pentru conectarea dispozitivelor DJI, inclusiv unitatile GNSS D-RTK sau componente ale tertilor alese de dvs.


APLICATIE PUTERNICA


M600 Pro suporta aplicatia DJI GO si DJI Assistant 2. Obtineti o vizualizare HD live, starea bateriei, puterea transmisiei si multe altele direct din aplicatia DJI GO. DJI GO este, de asemenea, centrul de control pentru camera, oferind acces la viteza de declansare, ISO, fotografie sau video, pe orice camera din seria Zenmuse si controlul focalizarii si diafragmei la distanta pe camerele Zenmuse X5 si X5R.

DJI Assistant 2 accepta actualizari ale firmware-ului si statie Ground, si vine cu un simulator de zbor integrat.Citeste mai mult despre DJI Matrice 600 PRO

Accesori pentru drona DJU Matrice 600 PRO

Gama de produse Zenmuse

Magazin: DronShop.ro

Facebook: DJI Romania | DJI Service

DJI Care Refresh Romania