DJI Ronin 2 Basic Combo


Ronin 2 Basic Combo Stabilizator Gimbal pe 3 Axe

Pret: 27839 RON


Ronin 2 exista pentru a permite producatorilor de filme sa capteze scena pe care o vad in mintea lor. Motoarele de turatie mare imbunatatite ii permit sa sustina o gama mai larga de camere, sa reziste la vanturi puternice si fortelor G atunci cand este montat pe o masina.


ACCESORII


Cu noul Ronin Power Hub. accesoriile esnetiale, cum ar DJI Focus si sistemele de transmisie video wireless pot fi alimentate si comunica cu Ronin 2.CONTROL


Noul controler ofera comenzi speciale pentru viteza joystick-ului si pornirea / oprirea inregistrarii. In afara de aceasta, Ronin 2, este compatibil si cu telecomenzi de la terti, cum ar fi hand wheels si telecomenzile traditionale prin portul D-Bus de la bord.


CAMERE SUPORTATE


Fie ca este vorba de un DSLR simplu sau de o camera profesionala de cinematografie cu toate accesoriile montate, Ronin 2 il va stabiliza.

  • RED Dragon
  • ARRI Alexa Mini
  • Black Magic Ursa Mini
  • Canon C300
  • Sony FS7
  • Mai Multe Camere


USOR


Simplitatea lui Ronin a fost amplificata cu Ronin 2, facand configurarea si utilizarea mai usoara ca niciodata. Totul, de la montarea camerelor pana la echilibrare si reglare, alimentarea accesoriilor si a transportului, a fost optimizat pentru usurinta de utilizare si viteza.


CONFIGURARE MAI USOARA


Efectuarea de reglaje fine, care este esentiala pentru o echilibrare corecta a camerei, este simplificata acum cu ajutorul butoanelor de reglare integrate si a unei baze de montare a camerei.


ECRAN INTEGRAT


Un ecran ultra-luminos, tactil dedicat pentru setari si reglaje a fost integrat in Ronin 2, simplificand si accelerand configurarea gimbalului. Butoanele tactile, incluzand oprirea motorului, sunt acum usor accesibile.


APLICATIE INTUITIVA


Aplicatia rafinata, reproiectata si extinsa, Gimbal Assistant, ajuta la crearea continutului cu un efort minim prin intermediul unor noi caracteristici precum CamAnchor, Timelapse si Panorama, oferind un control complet, mai intuitiv si mai usor de utilizat pentru Ronin 2.


INTEGRAT


Sistemele de alimentare sunt acum integrate in DJI Ronin 2, capabile sa alimenteze motoarele, camera si accesoriile atasate fara a fi incurcate cabluri sau sisteme multiple de alimentare.DE INCREDERE


Fiecare element al lui Ronin 2 a fost proiectat pentru a maximiza fiabilitatea, de la materiale pana la proiectarea motorulu, a cablului si a redundantei. Toate acestea creeaza un sistem care straluceste in cele mai exigente medii de fotografiere.


CONSTRUCTIE DIN FIBRA DE CARBON


O constructie din fibra de carbon permite ca Ronin 2 sa functioneze bine in conditii meteorologice extreme. Usor si rezistent, este fiabil in cele mai multe scenarii de testare.


BATERII ULTRA-DURABILE


Robust si rezistent in conditii meteorologice extreme, bateriile cu autoincalzire ale lui Ronin 2 asigura o iesire stabila de putere pentru performante ridicate, la temperaturi de pana la -20°C si medii de caldura ridicate. Bateriile duale sunt capabile sa functioneze simultan si independent.


GPS INTEGRAT


GPS-ul incorporat ofera lui Ronin 2 informatii esentiale pentru acceleratia si viteza gimbalului, ceea ce este crucial pentru mentinerea pozitiei camerei si a nivelului orizontului atunci cand se deplaseaza la viteze mari.


Ronin 2 Professional Combo

pret: 34559 Ron

Accesori Ronin 2

Citeste mai mult despre stabilizatoare camere

Magazin: DronShop.ro

Facebook: DJI Romania | DJI Service

DJI Care Refresh Romania