DJI Osmo Action 5 Pro

osmo action 5 pro camera
caracteristici action 5 pro

DJI Osmo Action 5 Pro – Senzor de 1/1.3″ de nouă generație – Handheld

Noul senzor din Osmo Action 5 Pro surprinde tot ce aveți mai bun. De la nopți de oraș la răsărituri de soare dramatice, obțineți imagini clare ca cristalul cu un cip de 4nm. Experimentați imagini vibrante cu pixeli de 2,4 μm și 13,5 stopuri de gamă dinamică, rivalizând cu camerele profesionale.

Filmați în 4K/60fps pentru clipuri video uluitoare cu luminozitate scăzută și dinamică ridicată, mentinând un echilibru între lumini și umbre fără supraexpunere.

Modul SuperNight utilizează algoritmi AI de reducere a zgomotului pentru imagini mai clare și mai curate în condiții de luminozitate extrem de scăzută.

Ecrane tactile OLED cu claritate cristalină – DJI Osmo Action 5 Pro

Prindeti acțiunea zilei? Vedeți totul clar datorită luminozității de vârf a ecranului OLED din spate, care atinge acum o valoare uriașă de 1000 nits. Asigurați-vă că fiecare fotografie are culori bogate și contrast ridicat cu ajutorul ecranelor tactile OLED frontale și din spate cu luminozitate ridicată. Ecranele sunt mai mari cu margini mai înguste, crescând raportul ecran-corp cu 16%.

ecran camera de actiune

Sticla securizată asigură durabilitatea, iar acoperirea AF menține receptivitatea comenzilor tactile, chiar și atunci când sunt ude. Cu funcția Always On Display activată, ambele ecrane afișează durata înregistrării și specificațiile pentru un consum redus de energie. Obțineti informații esențiale dintr-o privire, fără a fi deranjat de luminile puternice pe timp de noapte.

Colorează toate bazele cu D-Log M pe 10 biți – DJI Osmo Action 5 Pro

Ecranele tactile din față și din spate ale Action 5 Pro va permit să previzualizați imaginile D-Log M pe 10 biți cu recuperare de culoare, astfel încât să puteți ajusta culoarea și luminozitatea pentru imagini brute de calitate superioară dintr-o singură privire. Obtineți mai multă profunzime a culorilor cu modurile D-Log M pe 10 biți și HLG pe 10 biți. Evidențierile și umbrele detaliate vă asigură că imaginile dvs. vor ieși în evidența din mulțime.

Explozie de acțiune de 40 MP

Pur și simplu apăsați declanșatorul pentru fotografii uimitoare și decupați cu încredere. Fiecare fotografie are o claritate de aproximativ 4 ori mai mare decât generația anterioară, cu o rezoluție de aproximativ 40 megapixeli (7294×5472) sau 8K (16:9).

osmo action 5 pro camera

Totul este în regulă acum – DJI Osmo Action 5 Pro

DJI aduce urmărirea subiectului la o cameră de actiune. Action 5 Pro detectează acum în mod inteligent poziția subiectului și ajustează dinamic compoziția. Mentineți subiectul centrat în fiecare cadru, în timpul filmărilor orizontale sau verticale. 

Putere de 4 ore

DJI stabilește un nou punct de referință pentru performanța bateriei camerelor de acțiune. O singură baterie oferă acum până la patru ore de utilizare continuă. Nu ratați niciodată imagini impresionante cu 50% mai mult timp de funcționare în comparație cu Action 4. Chiar și în condiții de temperatură scazută obtineți până la 3,6 ore timp de înregistrare la temperaturi de până la -20° C.

baterie osmo action 5 pro

HorizonSteady nu numai că reduce în mod eficient trepidațiile, dar corectează și înclinațiile orizontale într-un interval de 360°, făcând față fără efort loviturilor și rotațiilor intense.

HorizonBalancing corectează doar înclinațiile orizontale într-un interval de ±45° și acceptă înregistrarea video până la 4K/60fps.

Rocksteady 3.0 – DJI Osmo Action 5 Pro

Acest mod reduce în mod eficient trepidațiile, păstrând în același timp impactul dinamic al mișcării, oferind o perspectivă mai imersivă la persoana întâi și suportă înregistrarea video până la 4K/120 fps.