DJI RS 4

DJI RS 4

DJI RS 4

Stabilizatorul DJI RS 4 suportă fotografierea verticală nativă de generație următoare, cu o eficiență sporită a funcționării, performanțe îmbunătățite de stabilizare și un ecosistem de accesorii actualizat. Acesta le oferă cinefililor solo o experiență creativă mai profesională și mai eficientă și setul de instrumente pentru a spune povești vizuale captivante.

caracteristicile DJI RS 4
caracteristici

Filmare verticală nativă de generația a 2-a – DJI RS 4

DJI RS 4 dispune de o placă orizontală nou concepută, care permite a doua generație de fotografiere verticală nativă pentru o operare mai rapidă și mai simplă. Fără a fi nevoie de accesorii suplimentare, puteți pur și simplu să eliberați placa orizontală și să o fixați în poziție verticală pentru o trecere ușoară la fotografierea verticală.

Încuietori cu axă automatizată de a doua generație – DJI RS 4

Blocajele automate ale axei permit RS 4 să înceapă rapid lucrul sau să intre în modul de repaus, îmbunătățind semnificativ eficiența fotografierii, a tranziției și a stocării. În plus, blocajele axelor au spații mai mici atunci când sunt blocate, reducând și mai mult trepidațiile gimbalului.

Cea mai ușoară experiență de echilibrare de până acum – DJI ROMANIA

DJI RS 4 dispune de un strat de acoperire Teflon™ pentru toate cele trei axe, ceea ce duce la o fricțiune redusă și o echilibrare mai lină.

Atunci când schimbați camerele sau obiectivele, butonul de reglare fină de pe axa de înclinare poate deplasa camera înainte sau înapoi, obținând o echilibrare precisă, la nivel milimetric.

Blocarea automată a ecranului – DJI RS 4

Ecranul tactil OLED încorporează o nouă funcție de blocare automată. Odată blocat, ecranul va afișa modurile curente ale cardanului și joystick-ului la o luminozitate redusă. Acest lucru nu numai că previne atingerile accidentale, dar ajută și la conservarea energiei bateriei.

Capacitate excelentă de încărcare utilă – DJI RS 4

Corpul ușor se mândrește cu o capacitate de încărcare de 3 kg (6,6 lbs). Poate transporta combinații de aparate foto fără oglindă și obiective obișnuite, permițând o ținere confortabilă cu o putere robustă.

Axa de înclinare a RS 4 a fost extinsă cu 8,5 mm, oferind un spațiu de echilibrare extins. Acest lucru vă permite să montați combinații mainstream de aparate foto mirrorless și obiective, împreună cu accesorii. Accesorii precum filtrele ND, lărgind domeniul de aplicare a potențialului creativ.

Algoritmul de stabilizare RS de a 4-a generație – DJI RS 4

DJI a optimizat în mod cuprinzător algoritmul de stabilizare RS de ultimă generație pentru diferite scenarii de utilizare. Acesta realizează un echilibru superior între puterea de stabilizare și senzația tactilă a mișcării camerei. Astfel, oferă atât o performanță excelentă, cât și o experiență îmbunătățită a utilizatorului. În plus, RS 4 oferă o stabilitate semnificativ îmbunătățită la fotografierea pe verticală, stabilizând cu ușurință fotografiile dinamice, cum ar fi alergarea sau perspectivele cu unghiuri joase.

DJI RS 4 suportă caracteristicile de nivel profesional ale produselor DJI PRO. Oferă performanțe superioare care fac crearea solo mai eficientă.

Control fără fir prin Bluetooth

DJI RS 4 poate controla de la distanță obturatorul camerei și zoomul obiectivului cu ajutorul tehnologiei Dual-Mode Bluetooth. În modul de control al zoom-ului, puteți utiliza joystick-ul pentru a controla Power Zoom pentru lentilele PZ și Clear Image Zoom. Astfel, obținând o experiență de zoom nativ. O cameră trebuie să fie împerecheată doar o singură dată, după care se poate reconecta fără probleme și în mod automat.

Suport pentru motorul DJI Focus Pro

Cu DJI Focus Pro Motor, DJI RS 4 vă permite să controlați focalizarea obiectivului prin intermediul selectorului sau să reglați zoomul obiectivului prin intermediul joystick-ului. Această funcționare lină permite un control eficient al obiectivului.

Personalizarea funcției de declanșare

Funcția de declanșare poate fi personalizată pentru modul FPV. Apăsarea și menținerea apăsată a declanșatorului face ca cele trei axe ale cardanului să urmeze direcția de mișcare a mânerului. Acest lucru este deosebit de util pentru a filma secvențe rotative sau pentru a simula POV.

Comutator pentru modul gimbal

Prin comutarea comutatorului de mod gimbal, puteți comuta rapid între modurile PF, PTF și FPV. Puteți seta modul FPV la modul 3D Roll 360 sau la modul personalizat în funcție de cerințele de filmare, asigurându-vă că RS 4 este pregătit pentru precizie.

Gamă largă de accesorii

Port de comunicare RSA

DJI RS 4 introduce un port de comunicare RSA, care permite conectarea unor accesorii. Mâner de control cu cablu DJI RS și accesorii de la terți, mânerele de control și mânerele inelare de telecomandă. Puteți comuta în mod flexibil între diferite configurații de fotografiere în funcție de nevoile dvs. creative.

Datorită protocolului DJI RS SDK, producătorii terți și dezvoltatorii individuali pot dezvolta funcții personalizate pentru RS 4, răspunzând unei game mai largi de cerințe de fotografiere.

rsa

DJI RS BG70 High-Capacity Battery Grip

Noul sistem BG70 High-Capacity Battery Grip poate prelungi durata de funcționare a bateriei RS 4 la 29,5 ore. Suportă alimentarea aparatului foto și a accesoriilor cu până la 18 W prin intermediul portului USB-C din partea inferioară.

grip

Suport pentru transmițătorul de imagine DJI Ronin

Puteți să utilizați transmițătorul de imagine DJI Ronin pentru transmisiuni live de înaltă definiție. Control de la distanță al cardanului și al camerei, ActiveTrack 4.0, Force Mobile și multe altele, obținând o experiență de filmare integrată cu capacități de monitorizare și control.

rs focus pro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *