DJI Osmo Action 4

DJI Osmo Action 4

DJI Osmo Action 4 – Setează tonul

DJI Osmo Action 4
caracteristicile camerei dji action 4
caracteristici osmo action 4

Ready To Action – DJI Osmo Action 4 –

DJI Osmo Action 4 – Capturați exaltarea brută a oricărui moment cu o calitate a imaginii uimitoare și o flexibilitate de neegalat, chiar și atunci când luminile se sting. Osmo Action 4 le dă posibilitatea celor care caută senzații tari să înregistreze totul, să împărtășească emoția și să dea tonul.

Senzor de imagine de 1/1.3″. – DJI Osmo Action 4

Eliberați puterea fiecărui pixel atunci când înregistrați cu Action 4. O diafragmă largă f/2,8 și o dimensiune a pixelilor echivalentă cu 2,4μm oferă fotografii încărcate de detalii de la răsăritul soarelui până la apus și dincolo de acesta.

Performanță de culoare D-Log M pe 10 biți – DJI Osmo Action 4

Modul de culoare D-Log M pe 10 biți vă oferă peste un miliard de culori și o gamă dinamică mai largă cu care vă puteți juca în post-procesare.

4K/120fps – DJI Osmo Action 4

Cele mai bune mișcări merită un slow-mo. De aceea, Action 4 are 4K UHD 120fps, oferindu-vă o opțiune ușoară pentru a vă deforma timpul și a savura totul.

155° Ultra-Wide – DJI Osmo Action 4

Experimentați un FOV ultra-larg care vă atrage cu capul înainte, cu o perspectivă apropiată de ceea ce vede ochiul uman.


360º HorizonSteady

360º HorizonSteady depășește cu mult simpla stabilizare a camerei de acțiune, corectând înclinările orizontale la orice unghi, indiferent de câte răsturnări, răsuciri sau viraje se întâmplă.

Plănuiți ceva ceva puțin mai puțin extrem? Încercați HorizonBalancing pentru corectarea înclinării orizontale până la ±45º.

RockSteady 3.0

Adios, tremurături. RockSteady 3.0 oferă o stabilizare fluidă în imaginile POV, chiar și atunci când filmați la 4K/120fps.

Calibrarea temperaturii a culorilor

Un senzor avansat de temperatură a culorii asigură tonuri realiste în exterior, interior și subacvatic, pentru culori care ies direct din cameră.

Vivid Underwater

DJI Mimo poate acum să sincronizeze informațiile vizuale de la senzorul de temperatură a culorilor de la Action 4 pentru a obține detalii revelatoare sub valuri.

Fără limite

Limitele au fost create pentru a fi depășite, iar Action 4 este camera de acțiune care vă permite să faceți exact acest lucru, cu nenumărate funcții pe cât de puternice, pe atât de intuitive.

Ecrane tactile duble – DJI Osmo Action 4

Cele două ecrane tactile rezistente la apă fac ca întoarcerea camerei de acțiune pentru reglarea parametrilor în timpul selfie-urilor, a schimbării modului sau a redării video să devină un lucru de domeniul trecutului.

dji osmo action 4 touchscreen

Moduri personalizate și buton de comutare rapidă – DJI Osmo Action 4

Funcțiile precum SnapShot vă asigură că nu pierdeți niciodată cele mai importante momente. Salvați setările utilizate frecvent în comenzi rapide C1-C5. Comutați între moduri din mers cu ajutorul butonului Quick Switch și a indicațiilor vocale.

Rezistent la apă până la 18m

Intrați cu încredere și bucurați-vă de o utilizare ușoară chiar și cu mâinile ude. DJI Osmo Action 4 este proiectat să reziste la adâncimi de până la 18 metri fără carcasă.

Durată de viață foarte lungă a bateriei, suportă încărcare rapidă

Cu peste 2,5 ore de utilizare, nu pierdeți nicio clipă. Când în cele din urmă aveți nevoie să vă reîncărcați, încărcarea rapidă vă acoperă. În doar 18 minute, încărcați până la 80%. Încărcați și intrați din nou în acțiune.

Temperatură scăzută, performanță ridicată

Un design al bateriei rezistent la îngheț permite creativității dvs. să se dezvolte, chiar și atunci când lucrurile devin înghețate. Bucurați-vă de până la 150 de minute de înregistrare la temperaturi de până la -20°C.

Preînregistrare – DJI Osmo Action 4

Activați Pre-Rec în avans pentru a vă asigura că surprindeți acțiunea pe măsură ce se întâmplă. Odată ce apăsați butonul declanșator, camera va salva imaginile din intervalul de timp prestabilit care tocmai a trecut*, astfel încât să puteți înregistra întregul proces – perfect pentru excursiile de pescuit. Capturați cele mai bune momente fără a fi nevoit să stocați înregistrări lungi.

Highlight

Marcați momentele captivante pe măsură ce se întâmplă. Apăsați butonul de comutare rapidă de pe partea laterală a aparatului foto sau telecomanda GPS Bluetooth în orice moment în timpul înregistrării pentru a marca acel moment ca fiind evidențiat. De asemenea, puteți adăuga marcaje în timpul redării, asigurându-vă că nu pierdeți nicio mișcare impresionantă. Localizați rapid clipurile marcate în interfața de editare a aplicației DJI Mimo, economisind timp în căutarea filmărilor și accelerând editarea.

AI Selfie Stick Removal

Cu funcția îmbunătățită InvisiStick, eliminați bastonul de selfie din fotografiile dvs. într-o gamă mai largă de scenarii pentru o perspectivă uluitoare.

Telecomandă GPS Bluetooth și Sports Track

Capturați întreaga imagine cu telecomanda GPS Bluetooth. Înregistrați și integrați date precum viteza, panta, accelerația și multe altele pentru videoclipuri care prezintă fiecare aspect al grozaviei.

Reducerea zgomotelor ambientale

Action 4 este echipat cu trei microfoane pentru înregistrare omnidirecțională cu o fidelitate audio îmbunătățită. Un microfon ascuns în partea de jos a camerei de acțiune, plus software-ul avansat de reducere a zgomotului de vânt, vă oferă un sunet clar chiar și în scenarii cu vânt sau în mișcare rapidă.

Microfon wireless

DJI Osmo Action 4 se poate conecta acum direct la DJI Mic 2 prin Bluetooth, permițând înregistrarea de sunet de înaltă calitate, controlul de la distanță al începerii/opririi înregistrării video și obținerea unei transmisii audio de până la 70 de metri. Fără a fi nevoie să conectați receptorul DJI Mic 2 la corpul camerei, Action 4 poate capta clipuri video de calitate superioară și cu un sunet foarte curat.

osmo action 4 si mic 2

Wi-Fi Livestreaming – DJI ROMANIA

DJI Osmo Action 4 suportă transmisia în direct folosind Wi-Fi sau hotspotul telefonului. Pur și simplu alegeți platforma și rezoluția preferată și conectați-vă cu lumea voastră.

Folosiți o sursă de alimentare externă pentru a vă menține camera de acțiune încărcată în timpul transmisiunilor mai lungi, pentru a asigura o transmisie neîntreruptă.

selfie stick

Prompt vocal

Apăsați scurt butonul Quick Switch, iar camera vă va indica modul de fotografiere curent. Chiar dacă ecranele nu sunt la vedere, puteți selecta în continuare modul dorit.

Timecode Sync

Datorită funcției de cod de timp încorporate în DJI Osmo Action 4, puteți sincroniza filmările de la mai multe camere pentru mai multă eficiență în timpul editării.

timecode

Aplicația LightCut – Editare AI

Aplicația LightCut recunoaște automat elementele din filmarea ta și îți recomandă o secvență ideală de filmare, astfel încât să obții un videoclip 4K UHD superb cu o singură atingere. Alegeți dintr-o gamă de șabloane și generați conținut expresiv din orice experiență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *