DJI Air 3

DJI AIR 3

Sistem cu doua camere principale – DJI AIR 3

Air 3 se mândreste cu primul sistem de cameră foto principală dublă din seria Air. Are incorporată o camera cu unghi larg CMOS de 1/1,3 inchi și o camera tele medie 3x CMOS de 1/1,3 inchi. Cele două camere au aceeași dimensiune a senzorului. Totodată, au distanțe focale diferite, oferind o calitate consistentă a imaginii si posibilităti mai dinamice de imagistică.

Performanță complementară a camerei – DJI AIR 3

Cu camera cu unghi larg, peisajele mari pot fi surprinse mai complet.

Camera de televiziune medie 3x realizează un zoom optic 3x fără pierderi.

Iconic din orice unghi – DJI ROMANIA

Utilizați FOV extins al camerei cu unghi larg pentru a captura mai mult orice peisaj. Treceți la camera tele medie 3x pentru a încadra orice subiect ca punct focal îndrăzneț.

Fotografii cu cameră duală de 48 MP – DJI AIR 3

Ambele camere sunt capabile să livreze fotografii de 48 MP. Pozele va fi pline cu detalii realiste și permit decuparea fără întreruperi în postare pentru cei care au nevoie.

Videoclipuri HDR 4K/60fps – DJI AIR 3

Senzorii CMOS de 1/1,3 inchi ai Air 3 acceptă ISO nativ dublu pentru ieșire directă a videoclipurilor HDR 4K/60fps. Aceasta înseamnă că filmările de la oricare dintre camerele foto pot fi cu culori bogate. Totodată, au și tranziții de lumină naturală pentru rezultate uluitoare și foarte precise.

Ambele camere acceptă, de asemenea, modurile de culoare D-Log M pe 10 biți și HLG pe 10 biți. Modul D-Log M pe 10 biți ajută la păstrarea mai multor detalii de lumini și umbre pentru o mai mare flexibilitate la editare. Modul HLG pe 10 biți poate prezenta o gamă dinamică mai mare, obținând rezultate imagistice excelente fără gradație de culoare.

Vision Assist – DJI AIR 3

Sistemul Vision Assist al Air 3 poate oferi imagini în timp real din față, din spate, din stânga și din dreapta. Acest lucru îi ajută pe piloți să înțeleagă mai bine mediul înconjurător pentru zboruri mai sigure. Aste permite o creativitate mai îndrăzneață în mișcările camerei și deblocând întregul potențial al fotografiei aeriene.

Pentru mișcări ale camerei, cum ar fi mersul în cerc sau îndepărtarea, puteți utiliza Vision Assist pentru a evalua cu precizie distanțele spațiale în stânga, în dreapta și în spate. Chiar și cu gimbalul înclinat în jos sau în sus, puteți menține o vedere înainte pentru mișcări și zboruri mai sigure ale camerei.

Zbor prelungit, încărcare rapidă – DJI AIR 3

Air 3 oferă o autonomie de zbor de până la 46 de minute, o creștere de 48% față de generația anterioară. Acest lucru oferă suficient timp pentru a explora, a ajusta compozițiile și a obține fotografiile dorite, totul în timpul unui singur zbor.

Noul hub de încărcare a bateriei suportă o funcție inovatoare de transfer de energie. Este suficient să țineți apăsat butonul de funcție pentru a transfera energia rămasă de la mai multe baterii la bateria cu cea mai mare putere rămasă, oferindu-vă o baterie mai complet încărcată în situații în care opțiunile de încărcare sunt limitate.

Detectarea omnidirecțională a obstacolelor


Un sistem de detecție omnidirecțională permite o cunoaștere completă a mediului înconjurător. Permițând Air 3 să detecteze obstacolele în toate direcțiile. Atunci când sunt detectate obstacole, Air 3 poate utiliza APAS 5.0. Astfel, va efectua mișcări de evitare mai ușoare pentru o experiență de zbor mai sigură în general. Chiar și începătorii totali pot acum să zboare cu încredere și să execute idei creative cu o siguranță sporită.

Prezentare DJI Air 3 – DJI – Dronshop.ro

Transmisie video HD – O4

Sistemul de transmisie video O4 HD de ultimă generație, O4 HD, conferă Air 3 o performanță de transmisie îmbunătățită. Acesta oferă o rază maximă de acțiune de 10 km cu o stabilitate sporită. Totodată, și o transmisie în direct la calitate maximă de 1080p/60 fps pentru a asigura o vizualizare și o operare ultra-fluidă.

DJI Air 3 - Transmisie O4

ActiveTrack 360°

Obțineți și mai multă creativitate în fotografiile dvs. atunci când folosiți ActiveTrack 360° de la Air 3. Atunci când este asociat cu sistemul de detectare a viziunii omnidirecționale și cu camera de telegrafie medie 3x, vă ajută să realizați imagini cinematografice care păstrează subiectul în cadru. În modul Manual, puteți personaliza traiectoria de zbor, bucurându-vă în același timp de un control simplu și intuitiv. Desenați traiectoria de zbor pe rotița Manual, iar Air 3 va efectua manevre de orbitare, apropiere și îndepărtare cu subiectul centrat.

ActiveTrack - DJI Air 3

FocusTrack

FocusTrack vă menține pe dvs. sau subiectul cu ușurință în centrul cadrului. Camera cu tele mediu 3x deblochează un sentiment unic de compresie spațială atunci când evidențiați subiecții. Această performanță de urmărire actualizată, combinată cu detectarea omnidirecțională a obstacolelor, vă permite să obțineți fotografii inteligente.

QuickShots

QuickShots îi conferă lui Air 3 opțiuni creative de mișcare a camerei, cum ar fi Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang și Asteroid.

Filmare verticală 2.7K

Air 3 suportă filmarea verticală la 2,7K cu ambele camere. Oferă filmărilor verticale un aspect extrem de dinamic atunci când surprindeți peisaje sau subiecte. Doi senzori CMOS cu raport de aspect de 4:3 oferă suficient spațiu pentru capturile verticale. Acestea mențin o rezoluție de 2,7K și sunt optimizate pentru vizualizarea pe smartphone. Acest lucru înseamnă că imaginile sunt pregătite pentru a fi partajate pe rețelele de socializare.

MasterShots

MasterShots îi permite lui Air 3 să efectueze automat diverse mișcări de cameră, să filmeze mai multe clipuri și să le editeze cu muzică, tăieturi și efecte pentru filmări cinematografice rapide și simplificate.

HyperLapse

Slowmotion

Night Mode

Aplicația LightCut

Conectează-te la Air 3 wireless prin intermediul aplicației LightCut de pe smartphone-ul tău pentru opțiuni creative extinse, cum ar fi One-Tap Edit.

Nu este nevoie să descărcați toate imaginile în timpul procesului, ceea ce ajută la economisirea spațiului de stocare pe dispozitivul mobil.

Waypoint Flight

Pentru prima dată, funcția Waypoint Flight este acum disponibilă pe seria Air. Planificați în avans rutele de zbor și acțiunile de fotografiere pentru Air 3 pentru a realiza mișcări dificile ale camerei și fotografii unice uimitoare. De asemenea, puteți salva rutele de zbor pentru a repeta aceeași mișcare cu precizie la o dată sau oră ulterioară. Asta deschide ușa pentru fotografii timelapse de lungă durată care surprind tranziții precum trecerea de la zi la noapte sau de la un anotimp la altul.

Waypoint Flight

Pentru prima dată, funcția Waypoint Flight este acum disponibilă pe seria Air. Planificați în avans rutele de zbor și acțiunile de fotografiere pentru Air 3 pentru a realiza mișcări dificile ale camerei și fotografii unice uimitoare. De asemenea, puteți salva rutele de zbor pentru a repeta aceeași mișcare cu precizie la o dată sau oră ulterioară, deschizând ușa pentru fotografii timelapse de lungă durată care surprind tranziții precum trecerea de la zi la noapte sau de la un anotimp la altul.

Compatibilitate largă

Cu DJI Goggles Integra, DJI Goggles 2 și DJI RC Motion 2, Air 3 este pregătit să vă ofere o experiență de zbor captivantă la persoana I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *