DJI Avata 2

DJI Avata 2

DJI AVATA 2 – Experiența completă a zborului FPV 

DJI Avata 2
Specificatiile dronei DJI Avata 2

Ochelari DJI Goggles 3 – Descoperire vizionară

DJI Goggles 3 are acum Real View PiP (Picture-in-Picture). Observați împrejurimile fără a vă scoate ochelarii, pentru mai multă siguranță și imersiune. Afișajul micro-OLED de înaltă definiție și transmisia cu latență ultra-redusă vă oferă o imagine de neegalat.

DJI Goggles 3
DJI RC Motion 3

DJI RC Motion 3 – Simțiți fiecare zbor

Efectuați fără efort acrobații aeriene dificile cu DJI RC Motion 3. Noii piloți pot efectua acum răsturnări spectaculoase, drifturi și alte manevre captivante.

Easy ACRO – DJI Avata 2

Înălțați-vă, scufundați-vă și rostogoliți-vă pentru filmări aeriene uimitoare cu o singură apăsare. Capturarea de imagini FPV epice cu DJI RC Motion 3 și Avata 2 este mai ușoară ca niciodată.

One-Push Roll – DJI Avata 2

Rotiți 360 de grade la stânga/dreapta, transformând orice cadru din „meh” în magic.

One-Push 180° Drift – DJI Avata 2

Derapaje laterale de mare viteză pentru a se roti cu 180° pe lângă obiecte și a se îndepărta rapid. Obțineți întotdeauna imagini dramatice.

Rularea cu o singură apăsare
Rotiți 360° la stânga/dreapta, transformând orice cadru din „meh” în magic.

Manevre avansate – DJI Avata 2

Zburați fără probleme prin spații înguste cu noua telecomandă DJI FPV Remote Controller 3 în modul Manual pentru a vă demonstra îndemânarea în zbor și creativitatea curajoasă.

Fotografii uluitoare în Super-Wide 4K – DJI Avata 2


Creați imagini care vă taie respirația cu FOV-ul de 155° al Avata 2 și capacitatea sa de a se apropia și de a se îndepărta rapid de subiecți. Piloții noi pot stăpâni rapid filmările acrobatice și pot capta imagini dinamice în mișcare rapidă la altitudine joasă, pe care alte drone nu le pot face.

Senzor CMOS de 1/1.3-inch – DJI Avata 2

Senzorul CMOS modernizat de 1/1,3 inchi extinde gama dinamică capturată, gestionând mai eficient condițiile de iluminare slabă pentru a capta filmări remarcabile la fiecare zbor.

Videoclipuri 4K/60FPS HDR – DJI Avata 2

Eliberați-vă adevăratul potențial aerian. HDR-ul 4K/60fps de pe Avata 2 surprinde toată frumusețea zborului de mare viteză. În ochelari, puteți regla nivelurile de sharpness și de reducere a zgomotului pentru videoclipuri mai bine puse la punct.

Videoclipuri Slow-mo la 4K/100fps

Claritatea 4K UHD captează detalii vii, în timp ce rata de cadre de 100 fps asigură o experiență de vizionare mai delicată și mai lină, permițându-vă să apreciați pe deplin momentele impresionante din timpul zborului.

RockSteady

Echipat cu cel mai recent algoritm de stabilizare de la DJI, Avata 2 captează imagini netede și stabile chiar și atunci când zboară la viteze mari sau în condiții de vânt.

HorizonSteady

HorizonSteady gestionează rotații orizontale de până la 360°, asigurându-se că imaginile capturate rămân fixate pe orizont chiar dacă drona se întoarce brusc sau se balansează dramatic.

155° Ultra-Wide-Angle FOV

Amplificați-vă viziunea și creșteți gradul de imersiune al zborurilor la altitudine joasă și de mare viteză. Avata 2 oferă opțiuni de FOV cu unghi ultra larg, unghi larg și unghi normal, oferindu-vă posibilitatea de a vă adapta la scenariu.

10-bit D-Log M

Capturați detalii bogate în lumini și umbre și îmbunătățiți oportunitățile de post-producție a conținutului, eficientizând în continuare clasificarea culorilor.

Design integrat de protecție a elicelor – DJI ROMANIA

Designul actualizat al protecției integrate a elicelor la Avata 2 îl face mai ușor și mai agil, permițându-i să navigheze liber în spații înguste. Eliberarea acceleratorului pe RC Motion 3 sau apăsarea butonului de blocare aduce drona la oprire, permițându-vă să gestionați cu calm situațiile neprevăzute. În plus, funcția automată de întoarcere la domiciliu (RTH) este inițiată atunci când bateria dronei este descărcată sau în cazul pierderii semnalului, adăugând un nivel suplimentar de securitate.

DJI Avata 2 - Back

Poziționare avansată cu senzori noi

Noii senzori binoculari de tip fisheye permit poziționarea vizuală în jos și în spate în timpul zborurilor la altitudine joasă și în interior, îmbunătățind stabilitatea și siguranța zborului.

Turtle Mode

Avata 2 se poate întoarce automat în poziția de decolare atunci când este cu capul în jos. Cu modul Turtle activat, astfel încât să puteți să vă ridicați rapid din nou în aer.

Cerul este limita cu un zbor mai lung

Avata 2 se laudă cu o durată maximă de zbor de 23 de minute și suportă încărcarea rapidă PD, astfel încât să îl puteți reîncărca rapid și să vă ridicați din nou la cer.

Noul hub de încărcare bidirecțională DJI Avata 2 dispune de o funcție de acumulare a energiei. Acesta permite transferul energiei rămase de la mai multe baterii la cea cu cel mai înalt nivel de încărcare, oferindu-vă o „baterie suplimentară” în momentele critice.

Urmăriți transmisia în direct a DJI Goggles 3 din Avata 2 pe aplicația DJI Fly App a dispozitivului dvs. inteligent. Conectați-vă la o distanță de până la 5 m. Împărtășirea entuziasmului FPV tocmai a devenit mai ușoară, iar învățarea zborului este mai accesibilă ca niciodată.

DJI Avata 2 - Incarcare

Transmisie video O4, percepție îmbunătățită

Stabilitatea îmbunătățită a transmisiei video DJI O4 vă permite să vă cufundați complet în fiecare zbor și vă oferă o mai mare siguranță. Designul său cu două emițătoare, patru receptoare și patru antene asigură performanțe puternice. Se mândrește cu o distanță maximă de transmisie video de până la 10 km, o latență de transmisie de doar 24 ms, o calitate a imaginii de înaltă definiție 1080p/100fps și un bitrate de transmisie maxim de 60Mbps.

VFX cu o singură atingere cu LightCut

Aplicația LightCut, care se conectează direct la DJI Avata 2 prin Wi-Fi, vă permite să adăugați în mod inteligent Sky VFX în timpul postării. Pe baza traiectoriei de zbor capturate în videoclipurile dvs., ajutându-vă să creați cu ușurință filmări aeriene captivante. Fără a fi nevoie să descărcați filmările, aplicația oferă editare. ?Combinată cu One-Tap Edit, vă permite să produceți conținut rafinat fără efort.

Editare cu o singură atingere

Datorită recunoașterii a tipurilor și temelor video de către AI, puteți filtra și selecta fără efort cele mai importante momente. Împreună cu o gamă vastă de șabloane tematice, permițându-vă să produceți conținut rafinat. Aplicația se mândrește, de asemenea, cu efecte sonore inteligente. Recuperarea culorilor, adăugarea cu un singur clic a filigranelor de dispozitiv și a titlurilor de final, printre alte caracteristici.

Conexiune Wireless

Atunci când Avata 2 este conectat wireless la LightCut, puteți previzualiza imaginile capturate în cadrul aplicației. Le puteți edita fără a fi nevoie să descărcați imaginile, economisind spațiu prețios pe smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *