DJI Mavic 3 Pro

DJI Mavic 3 Pro

 Performanțe imagistice de nivel superior

DJI Mavic 3 Pro

Seria DJI Mavic 3 dispune de performanțe imagistice de nivel superior. Sistemul de cameră triplă al lui Mavic 3 Pro introduce o nouă eră a dronelor cu cameră, găzduind trei senzori și obiective cu distanțe focale diferite. Echipat cu o cameră Hasselblad și cu două camere tele, Mavic 3 Pro este o dronă cu cameră triplă care deblochează noi perspective de fotografiere, permițându-vă să îmbrățișați mai departe libertatea creativă, să surprindeți peisaje fascinante, să explorați poveștile fotografice și să realizați capodopere cinematografice.

DJI Mavic 3 Pro - Specificatii

Filmări emblematice cu trei camere – Performanță de neegalat – DJI ROMANIA

O dronă, trei obiective și o imaginație infinită. DJI Mavic 3 Pro, cu multiplele distanțe focale ale sistemului de cameră triplă, poate obține un limbaj de cameră și mai bogat și își poate exprima pe deplin creativitatea cu capacități superioare pentru mai multe scenarii. Puteți atinge afișajul pentru a comuta între diverse distanțe focale și pentru a încorpora cu ușurință stiluri de compoziție distincte pentru diferite scenarii. Transformați-vă inspirația în ingeniozitate cu eficiența îmbunătățită a fotografiei aeriene cu trei camere.

DJI Mavic 3 Pro - Poze

DJI Mavic 3 Pro – Cameră Hasselblad, detalii nemaipomenite

Având camera Hasselblad CMOS 4/3 a seriei Mavic 3, DJI Mavic 3 Pro este următorul pas pentru creația profesională. Camera Hasselblad acceptă fotografierea fotografiilor RAW pe 12 biți cu o gamă dinamică nativă de până la 12,8 stopuri, prezentând detalii de neuitat ale imaginii. Soluția Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) restabilește cu precizie culorile pe care ochiul uman le percepe. Obține fotografii impresionante fără a fi nevoie de o post-producție grea sau de presetări complexe ale culorilor.

DJI Mavic 3 Pro - Camera Hasselblad

Specificații video profesionale

5.1K/50FPS

4K/120fps

10-bit D-Log

HLG

Night Shots

Hyperlapse

Noul mod de culoare D-Log M pe 10 biți acceptă înregistrarea a până la un miliard de culori. Chiar și în scenarii cu contrast ridicat, cum ar fi răsăriturile și apusurile de soare, acesta oferă gradații de culoare naturale cu detalii delicate. În plus, modul D-Log M reduce dificultatea gradării culorilor, permițându-vă să vă bucurați pe deplin de o post-producție eficientă fără a pierde calitatea sau claritatea imaginii.

Mavic 3 Pro Cine oferă opțiuni extinse pentru creatorii profesioniști. Toate cele trei camere acceptă codificarea Apple ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT. De asemenea, dispune de un SSD încorporat de 1TB și de un cablu de date lightspeed de 10Gbps pentru a facilita și mai mult creația profesională.

DJI Mavic 3 Pro Cine

DJI Mavic 3 Pro – Cameră Tele Mediu de 70mm, încadrare dinamică

DJI Mavic 3 Pro - Camera Tele Mediu

Camera cu teleobiectiv mediu se potrivește cu diferite teme și scenarii. Acesta comprimă profunzimea de câmp și focalizarea pentru a evidenția subiectul. Creează un centru de greutate vizual robust, oferind mișcării camerei un sentiment unic de spațiu. În plus, camera medium tele suportă Night Shots, prezentând scene nocturne strălucitoare la o distanță focală de 70 mm. Concentrează-te doar pe inspirație și lasă-l pe Mavic 3 Pro să execute un concert de lumini și umbre în fața ochilor tăi.

Poza facuta cu Camera Tele Mediu

DJI Mavic 3 Pro – 4K/60FPS

Bucurați-vă de o calitate ridicată a imaginii și explorați posibilitățile de povestire vizuală cu distanța focală de 70 mm.

10-bit D-Log M

Noul mod de culoare D-Log M poate capta imagini cu o gamă dinamică ridicată. Poate facilita o clasificare mai eficientă a culorilor.

HLG

Înregistrarea în modul HLG păstrează mai multe informații despre culori și detalii de evidențiere pentru o mai mare flexibilitate în timpul post-producției.

Hyperlapse

Filmați clipuri video timelapse cu zoomul optic 3x și profitați de simțul unic de compresie spațială al distanței focale de 70 mm.

DJI Mavic 3 Pro – Cameră Tele de 166mm

Camera Tele

Camera telegrafică îmbunătățită are o rezoluție mai mare și o deschidere f/3.4 mai mare. Aceasta suportă filmări video 4K/60fps cu zoom optic 7x și fotografii de 12 MP. Zoomul hibrid ajunge până la 28x. Zboară cu DJI Mavic 3 Pro și apropie-te și scufundă-te în detalii bogate ale imaginilor.

Poza facuta cu camera Tele

4K/60fps, Creativitate maximă cu camera Tele

Camera tele îmbunătățită are o rezoluție mai mare și o deschidere f/3.4 mai mare. Aceasta suportă filmări video 4K/60fps cu zoom optic 7x și fotografii de 12 MP. Zoomul hibrid ajunge până la 28x. Apropie-te și scufundă-te în detalii bogate ale imaginilor. Camera de filmat la distanță suportă, de asemenea, modurile de culoare HLG și D-Log M pe 10 biți, permițând o mai mare flexibilitate în post-producție.

DJI Mavic 3 Pro – Timp de zbor prelungit

DJI Mavic 3 Pro oferă o autonomie de zbor de până la 43 de minute, oferindu-vă mai multă încredere pentru a zbura mai departe și pentru a petrece mai puțin timp îngrijorându-vă de nivelul bateriei. Executați fiecare etapă, de la planificarea traseului de zbor la compoziția fotografiei, totul în timpul unui singur zbor.

Detectarea omnidirecțională a obstacolelor și APAS 5.0

Mavic 3 Pro vă asigură că zburați în siguranță și creați în liniște. Opt senzori de viziune cu unghi larg funcționează perfect cu un motor de calcul de viziune de înaltă performanță pentru a detecta cu precizie obstacolele din toate direcțiile și a planifica o rută de zbor sigură pentru a le evita.

Vision Assist – Creație aeriană cu siguranță sporită

Treceți la nivelul următor cu ajutorul asistenței vizuale multidirecționale: față, spate, stânga și dreapta. O simplă atingere a ecranului vă schimbă vederea, ajutându-vă să anticipați obstacolele din orice direcție în timpul zborului. Această conștientizare sporită vă dă posibilitatea de a trasa un curs mai sigur și mai eficient.

Eliberați creativitatea aeriană

Vision Assist este poarta de acces către fotografii creative fără probleme și posibilități extinse. Prin eliminarea unghiurilor moarte, puteți controla cu încredere mai mult. Această caracteristică deschide calea pentru o artă aeriană mai îndrăzneață, care depășește limitele.

Transmisie video emblematică

DJI O3+ dispune de o distanță de transmisie de până la 8 km cu semnale stabile, prezentând o vedere mai coerentă a camerei. Acesta poate transmite un flux live HD de 1080p/60fps. Mavic 3 Pro este foarte receptiv la controlul dvs. și vă oferă un flux video mai vibrant pe monitor.

DJI Mavic 3 Pro – Waypoint Flight

Mavic 3 Pro planifică automat o rută de zbor pe baza punctelor de trecere presetate de utilizator și poate repeta cu precizie rutele.

DJI Mavic 3 Pro – Return-To-Home (RTH) Avansat

Întotdeauna încheiați pe o notă bună cu o întoarcere avansată la domiciliu (RTH). Această funcție de întoarcere automată poate determina în mod automat o rută de zbor sigură și eficientă înapoi la punctul de origine. Combinând avantajele RTH-ului avansat și ale RTH-ului tradițional, aeronava poate ocoli cu ușurință obstacolele de pe ruta RTH. Noua funcție AR RTH Route poate afișa punctul de origine și ruta de zbor pe interfața de operare pentru a prezenta informații vizuale mai directe pentru utilizatori.

FocusTrack

Camera Hasselblad și camera cu teleobiectiv mediu de 70 mm de pe Mavic 3 Pro acceptă FocusTrack, care include ActiveTrack 5.0, Spotlight și Point of Interest, permițând urmărirea stabilă a fotografiilor în mai multe direcții.

MasterShots

Atingeți pentru a activa MasterShots, iar Mavic 3 Pro va filma automat, va edita, va adăuga coloane sonore și va genera ulterior imagini cinematografice.

QuickShots

QuickShots îi permite lui Mavic 3 Pro să efectueze diverse mișcări ale camerei, cum ar fi Dronie, Rocket, Circle și Helix.

Panorama

Panorama

Mavic 3 Pro poate compune direct o fotografie panoramică fără pierderi de 100 MP pentru a surprinde un peisaj mai impresionant.

High-Speed QuickTransfer

Transferați rapid fotografii și clipuri video pe smartphone-ul dvs. fără a conecta telecomanda.

Quicktransfer

DJI Mavic 3 Pro – Aplicația LightCut

Conectați Mavic 3 Pro fără fir la aplicația LightCut de pe telefon pentru o previzualizare rapidă a clipurilor și editare One-Tap Edit bazată pe inteligență artificială, fără a descărca imaginile, economisind spațiu de stocare pe telefon. Încercați șabloanele realizate special pentru MasterShots și creați fără efort videoclipuri aeriene uimitoare care impresionează și uimesc.

LightCut poate recunoaște temele din filmare, poate edita automat și poate produce videoclipuri 4K/60fps. De asemenea, este capabil să de-structureze clipurile MasterShots și să genereze videoclipuri instantaneu cu șabloane speciale.

DJI Mavic 3 Pro – Nenumărate șabloane de fotografii aeriene

Alegeți dintr-o varietate de șabloane creative, cum ar fi tilt-shift dinamic, cu muzică și efecte perfecte pentru cer, pentru ca creațiile dvs. să iasă în evidență.

DJI Mavic 3 Pro – Conexiune fără fir

Conectați-vă fără fir la Mavic 3 Series prin Wi-Fi și economisiți spațiu pentru telefon. Revizualizare rapidă și editare automată, fără a fi nevoie să scoateți imagini din dronă.

Experimentarea zborului FPV

Dronele cu cameră din seria Mavic 3 pot fi utilizate cu DJI Goggles Integra, DJI Goggles 2 și DJI RC Motion 2, permițându-vă să vă bucurați de plăcerea zborului FPV.

Zbor FPV


6 Comments

 1. PURPOSE This randomized phase III trial is studying triptorelin and exemestane to see how well they work compared to triptorelin and tamoxifen in treating premenopausal women with hormone responsive breast cancer cialis 5 mg

 2. We accept YAHOO email account registration upon request.
  You only need to pay 50% in advance.
  Then send the desired email list.
  We will register according to that list.
  Pay the remaining 50%. We will send the files to you.
  Received file format

  Email:password:Cookies

  For further details please contact
  Telegram
  https://t.me/chainsdev
  Zalo : O93467O123

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *