DJI RS 4 PRO

DJI RS 4 PRO

Puterea în mână – DJI RS 4 PRO

DJI RS 4 Pro

DJI RS 4 Pro se integrează perfect cu sistemul de control al obiectivului DJI Focus Pro, cu DJI Transmission și cu un ecosistem de control extins. Această sinergie împuternicește industria filmului și a televiziunii. Este o soluție de producție la scară largă care unește stabilizarea, transmisia, monitorizarea, focalizarea și controlul. Ea lărgește orizonturile posibilităților creative, permițând cineaștilor să își valorifice întregul potențial și să își pună în valoare abilitățile.

Sarcină utilă puternică

Echipat cu brațe de axă din fibră de carbon, DJI RS 4 Pro se mândrește cu o capacitate de încărcare utilă de 4,5 kg. Putere și un cuplu robust, acomodându-se cu ușurință la configurațiile obișnuite de camere și obiective fără oglinzi/cinema.

Filmare verticală nativă de generația a 2-a

Placă orizontală complet nouă, RS 4 Pro permite cea de-a doua generație de fotografiere verticală nativă. Fără a avea nevoie de accesorii suplimentare, cinefilii pot pur și simplu să elibereze placa orizontală și să o fixeze în poziție verticală pentru o trecere fără efort la filmarea verticală.

Axe

Axa de rulare are acum rulmenți dubli, ceea ce facilitează reglajele.

Axele au strat de Teflon™ cu coeficient de frecare redus, asigurând o echilibrare lină pentru camere grele.

Un buton de reglare fină pe axa de înclinare permite deplasarea precisă a camerei, facilitând schimbarea camerelor sau obiectivelor.

Placa superioară cu eliberare rapidă include un ghidaj reglabil pentru a preveni slăbirea sau deplasarea camerei.

Blocare automată a ecranului

Ecranul tactil OLED încorporează o nouă funcție de blocare automată, prevenind atingerile accidentale în timpul fotografierii. Atunci când ecranul este blocat, acesta poate afișa în continuare modurile curente ale cardanului și joystick-ului la o luminozitate scăzută, reducând consumul de energie.

Încuietori cu axă automatizată de generația a 2-a

Cu blocarea automată a axei de ultimă generație, DJI RS 4 Pro poate începe rapid să lucreze sau să intre în modul de repaus, îmbunătățind semnificativ eficiența filmării, a tranziției și a stocării. În plus, blocările axelor au fost actualizate pentru a obține spații mai mici, reducând și mai mult trepidațiile gimbalului atunci când este blocat.

Stabilitate excelentă, standarde excepționale

DJI RS 4 Pro dispune de o creștere cu 20% a cuplului motorului pe trei axe, oferind o redundanță mai mare a energiei odată ce este echilibrat. Asigură faptul că gimbalul rămâne receptiv și precis în mișcările sale de urmărire, chiar și cu camere grele sau mai multe accesorii. În plus, oferă suficientă putere pentru a susține stabilizarea gimbalului în diverse scenarii de fotografiere.

Car Mount Mode

Noul mod Car Mount optimizează algoritmul de stabilizare a cardanului pe baza vibrațiilor vehiculului și a datelor privind rezistența la vânt, permițând o captură stabilă chiar și în condiții de instabilitate.

Algoritmul de stabilizare RS de a 4-a generație

Algoritmul de stabilizare RS de ultimă generație a fost optimizat în mod cuprinzător pentru diferite scenarii de utilizare. Acesta realizează un echilibru superior între puterea de stabilizare și senzația tactilă a mișcării camerei. Oferă performanțe excelente și o experiență îmbunătățită a utilizatorului. RS 4 Pro oferă o stabilitate semnificativ îmbunătățită în fotografierea pe verticală.

DJI Focus Pro LiDAR

Atunci când este asociat cu noul Focus Pro LiDAR și cu motorul Focus Pro, RS 4 Pro permite o autofocalizare LiDAR mai precisă. Mai distantă și mai inteligentă, obținând un control precis asupra expresiei cinematografice în scenarii de filmare dinamice.

DJI Focus Pro LiDAR

ActiveTrack Pro

Utilizând noul Focus Pro LiDAR și algoritmii AI, ActiveTrack Pro de ultimă generație permite gimbalului pe trei axe al RS 4 Pro să urmărească în mod constant subiectul. Chiar și în cazul în care subiectul este obscurizat pentru scurt timp, acesta se poate repoziționa rapid și poate păstra focalizarea. ActiveTrack Pro prezintă performanțe excelente de recunoaștere și urmărire. În scenarii care implică mai mulți subiecți sau atunci când subiectul se află la distanță.

DJI Focus Pro Motor

Performanța îmbunătățită a motorului oferă un control și mai precis pentru un limbaj cinematografic din ce în ce mai versatil.

High-Efficiency Lens Control

DJI RS 4 Pro introduce un nou comutator de mod joystick care permite controlul fie a mișcării gimbalului, fie a zoom-ului obiectivului prin intermediul joystick-ului. În modul de control al zoom-ului, cinefilii pot efectua Power Zoom pentru obiectivele PZ, Clear Image Zoom și zoom cu motor de focalizare extern. Atunci când este asociat cu două motoare Focus Pro, RS 4 Pro permite cinefililor să regleze zoom-ul obiectivului prin intermediul joystick-ului și să controleze cu precizie focalizarea prin intermediul selectorului, facilitând un control lin și fără efort al obiectivului.

DJI Focus Pro Hand Unit

DJI Focus Pro introduce tehnologia inovatoare de autofocalizare LiDAR. Introduce o unitate de control manual de înaltă precizie cu amortizare magnetică.

DJI Focus Pro Hand Unit

Control fără fir prin Bluetooth

DJI RS 4 Pro adoptă tehnologia Dual-Mode Bluetooth și acceptă controlul wireless al obturatorului și al zoomului wireless.

Control wireless bluetooth DJI RS 4 Pro

Personalizarea funcției de declanșare – DJI RS 4 PRO

Funcția de declanșare poate fi personalizată pentru modul FPV. Apăsarea și menținerea apăsată a declanșatorului face ca cele trei axe ale cardanului să urmeze direcția de mișcare a mânerului. Acest lucru este deosebit de util pentru a filma secvențe rotative sau pentru a simula POV.

personalizare DJI RS 4 Pro

Gimbal Mode Switch – DJI RS 4 PRO

Comutați pentru a comuta instantaneu modul gimbal între PF, PTF și FPV. Puteți înlocui modul FPV cu modul 3D Roll 360 sau cu modul personalizat în funcție de preferințele și cerințele dvs.

Gimbal Mode Switch DJI RS 4 Pro

High-Capacity Battery Grip – DJI RS 4 PRO

Continuați să filmați – cu DJI RS BG70 High-Capacity Battery Grip extindeți durata de funcționare a bateriei RS 4 Pro la 29 de ore. De asemenea, acceptă alimentarea camerei și a accesoriilor cu până la 18 W prin intermediul portului USB-C din partea inferioară.

DJI RS 4 Pro

Focus Control Ecosystem – DJI RS 4 PRO

DJI Focus Pro oferă o soluție cuprinzătoare și puternică de control al obiectivului pentru cinematografii RS 4 Pro. Atât creatorii solo, cât și colaboratorii din echipă pot accesa cu ușurință autofocalizarea LiDAR inteligentă și controlul multicanal al focalizării, diafragmei și zoom-ului pentru o stăpânire dinamică asupra fiecărui moment de focalizare.

ecosistem

Video Transmission Ecosystem – DJI RS 4 PRO

DJI RS 4 Pro poate să alimenteze simultan Focus Pro LiDAR și transmițătorul video DJI prin intermediul hub-ului pentru cablu de transmisie. Astfel, eliminând necesitatea unei baterii externe cu montare în V. Transmițătorul video DJI poate fi montat cu ușurință și direct pe partea inferioară a RS 4 Pro. Prin intermediul lui Cold Shoe pentru o instalare ușoară, reducând povara pentru configurarea manuală.

ecosistem de transmisie dji

Suport pentru transmițătorul de imagine DJI Ronin – DJI ROMANIA

Atât cineaștii solo, cât și echipele mici pot utiliza transmițătorul de imagine Ronin pentru transmisiuni live de înaltă definiție. Controlul de la distanță al cardanului și al camerei, ActiveTrack 4.0, Force Mobile și multe alte funcții, obținând o experiență de filmare integrată cu capacități de monitorizare și control.

ronin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *