DJI Romania - Produse DJI oferite de Dronshop.ro

DJI Power

DJI Power 1000 – Power Your World

dji power 1000
caracteristici dji power 1000

Ieșire de putere autentică de capacitate ultra-înaltă – DJI Power 1000 – Acumulator extern

Acumulator extern – DJI Power 1000 are o capacitate a bateriei de 1024 Wh și poate oferi o putere stabilă de 2200 W până la epuizarea bateriei. Are o putere de ieșire maximă de 2600 W și o putere de vârf de 4400 W. De asemenea, poate încărca rapid bateriile dronelor DJI pentru a da frâu liber creației de conținut aerian.

caracteristicile dji power 1000

Capacitate de încărcare de 1024Wh

capacitate dji power 1000
capacitate
incarcare

Încarcă rapid dronele DJI – DJI Power 1000 – Acumulator extern

Cu ajutorul cablurilor de încărcare vândute separat, puteți încărca rapid anumite baterii de drone DJI cu funcția de încărcare super-rapidă DJI Power SDC, și puteți fi în aer în aproximativ 30 de minute. Cu trei baterii de dronă și o stație de alimentare portabilă DJI, vă puteți bucura de o zi întreagă de zbor și creație fără griji.

minute de incarcare

Opțiuni multiple de reîncărcare – DJI Power 1000 – Acumulator extern

Poate fi reîncărcat în trei moduri: cu ajutorul rețelei, al energiei solare și al mașinii. Fie că vă aflați în interior sau pe drum, puteți alege în mod flexibil metoda de reîncărcare care vă convine.

incarcarea dji power 1000

Putere de rețea – DJI Power 1000 – Acumulator extern

Este rapid și ușor să vă conectați, să reîncărcați și să plecați. Atunci când este conectat la rețeaua electrică, suportă atât modul de reîncărcare rapidă de 1200 W, cât și modul de reîncărcare standard de 600 W, cel mai rapid timp de reîncărcare fiind de 70 de minute pentru o baterie 100%. De asemenea, se poate încărca la 80% în doar 50 de minute.

Energie solară – DJI Power 1000 – Acumulator extern

Poate fi conectat la panouri solare prin intermediul modulului adaptor pentru panouri solare DJI Power (MPPT) sau al cablului de alimentare de la priza auto DJI Power la cablul de alimentare SDC, [11] și poate fi reîncărcat cu energie solară ecologică. MPPT (Maximum Power Point Tracking – Urmărirea punctului de putere maximă) este un algoritm inteligent care susține monitorizarea în timp real a tensiunii generate de panourile solare conectate. Urmărind și menținând cele mai ridicate valori ale tensiunii și curentului (V-I), algoritmul permite panourilor solare să reîncarce într-un mod optimizat și eficient.

panou solar

Car Power

Suplimentați cu ușurință orice călătorie cu mașina. Cu ajutorul cablului de alimentare de la priza de alimentare auto DJI Power la SDC (12V/24V), puteți reîncărca complet DJI Power 1000 prin intermediul încărcătorului auto.

energie in masina

Siguranță și protecție, în interior și exterior – Acumulator extern

Siguranța este pe primul loc în orice moment. De la structura corpului și chimia celulară până la software-ul sistemului, DJI Power 1000 dispune de un design de siguranță cuprinzător. A trecut 26 de certificări de testare a produsului de la autoritatea de testare terță parte elvețiană SGS, asigurând o utilizare electrică fără griji.

SGS Switzerland Authority Certification

Datorită designului său cuprinzător de siguranță, Acumulator extern. – DJI Power 1000 a obținut certificarea de stație de alimentare portabilă de înaltă calitate de la SGS Elveția și a primit 26 de certificări de testare a produsului, inclusiv 2 verificări de testare a produsului, 4 teste de performanță mecanică, 9 teste de performanță electrică, 3 teste de rezistență la mediul înconjurător, 5 teste de nivel de zgomot și 3 teste inteligente și eficiente de alimentare și reîncărcare cu curent continuu.

Sistem inteligent de gestionare a bateriei (BMS)

Atunci când este depășit pragul de siguranță al consumului de energie electrică, mecanismul de protecție pentru alimentarea cu energie și reîncărcare va intra automat în acțiune. Iar odată ce alimentarea cu energie electrică revine la normal, DJI Power 1000 își va relua funcționarea.

sistem bms

Celulă LFP

Celula LFP este sigură și durabilă și poate atinge 4000 de cicluri. Acumulatorul extern oferă o durată de viață de aproximativ 10 ani, chiar și în cazul unei utilizări frecvente.

celula lfp

Utilizare sigură și fiabilă a energiei electrice

utilizare sigura

Modul UPS, continuitate de alimentare fără întreruperi

Dacă un dispozitiv electric este conectat la un DJI Power 1000 alimentat (prin portul de ieșire CA) și ambele primesc energie electrică de la rețea, trece în mod implicit în modul UPS (Uninterruptible Power Supply). În caz de întrerupere bruscă a alimentării cu energie electrică, poate începe să alimenteze dispozitivul (sau dispozitivele) conectat(e) în 0,02 secunde, asigurând continuarea funcționării.

23dB-dormiți fără a fi deranjat în interior sau în camping

Nivelul de zgomot al DJI Power 1000 este de doar 23 dB în timpul reîncărcării. Astfel încât nu există nicio perturbare sonoră chiar și în medii liniștite. Este mai silențios decât majoritatea ventilatoarelor electrice și alte aparate de uz zilnic.

incarcare laptop

Două porturi USB-C de 140W, încărcare super rapidă – DJI ROMANIA

Acumulator extern – DJI Power 1000 are două porturi de ieșire USB-C de 140W. Cu o putere totală de ieșire de până la 280W. O creștere de 40% în comparație cu porturile duble de ieșire USB-C de 100W întâlnite în mod obișnuit pe piață. Acesta satisface cu ușurință cerințele de electricitate ale majorității dispozitivelor cu port USB-C. Suportând în același timp o încărcare de până la 140W PD 3.1 care poate încărca rapid laptopurile de înaltă performanță.

incarcarea dronelor

Gamă largă de acesorii

Acumulator extern. – DJI Power 1000 are două porturi USB-A. Două porturi de ieșire AC. Un port SDC, un port SDC Lite și două orificii pentru filet de 1/4″. Este foarte versatil pentru a face mai convenabilă utilizarea energiei în diverse scenarii. Se poate conecta la diferite tipuri de panouri solare, cabluri de alimentare și cabluri adaptoare.

gama larga de accesorii