DJI Pocket 3

DJI Pocket 3

Pentru momente în mișcare

DJI Pocket 3

Noul DJI Pocket 3 este dotat cu un senzor CMOS puternic de 1 inch, care pune imaginile bogate în detalii chiar în palmă. Cu un ecran tactil rotativ de 2 inchi și o focalizare rapidă full-pixel, filmați pe orizontală sau pe verticală pentru o conștientizare și un control mai precis. 4K/120fps, stabilizarea mecanică pe trei axe și o serie de funcții inteligente fac ca Pocket 3 să fie pregătit pentru orice moment de mișcare.

Caracteristici unice

Senzor de 1 Inch! – DJI Pocket 3

Puternicul senzor CMOS de 1 inch al Pocket 3 captează detalii clare de lumină și umbră. Performanțele sale optice superioare permit un salt semnificativ în ceea ce privește calitatea imaginii, oferind performanțe fiabile în condiții de iluminare slabă.

senzor de 1 inch dji

Fii un Slow-Mo-Pro cu 4K/120fps – DJI Pocket 3

Filmați în 4K/120fps pentru a surprinde experiențele în detalii dinamice, incredibil de fluide și pentru a amplifica fiecare moment uluitor în slow motion.

Fotografii de noapte uimitoare – DJI Pocket 3

Prin optimizarea specializată a calității imaginii, fotografiile de noapte ale Pocket 3 dau viață scenelor cu lumină slabă cu claritate și culori autentice.

Strălucire naturală – DJI Pocket 3

Pocket 3 reglează cu precizie expunerea pentru diferite tonuri de piele pentru a obține o ieșire directă cu un ten clar și strălucitor. Fiți gata să furați lumina reflectoarelor de fiecare dată când sunteți în cadru.

culorii vii

Capturați natura cu culori vii – DJI Pocket 3

Esențiale pentru creația profesională, modurile de culoare D-Log M pe 10 biți și HLG pe 10 biți înregistrează peisaje cu o gamă dinamică ridicată, prezentând culori precise și delicate cu detalii clare și vii.

10-bit D-Log M – DJI Pocket 3

Modul de culoare D-Log M pe 10 biți poate înregistra până la un miliard de culori. Intervalul dinamic ultra-înalt încarcă fiecare cadru cu detalii bogate. Fie în scenarii cu contrast ridicat, fie în scene colorate, oferă gradații de culoare naturale și delicate pentru o experiență vizuală cu spectru complet. Acest lucru oferă o mai mare flexibilitate în post-producție, deblocând posibilități creative infinite.

HLG HDR – DJI Pocket 3

Captați frumusețea a unui cer plin de nori roz sau a unei mări albastre și clare. Pocket 3 suportă înregistrarea video HLG pe 10 biți, permițând o gamă dinamică mai mare direct pe echipamente compatibile HDR.

Gata de aventură – DJI Pocket 3

Pocket 3 se potrivește cu ușurință în palmă sau în buzunar, asigurându-vă că veți fi pregătit pentru momentele care merită înregistrate.

camera compacta

Ecran rotativ de 2 inci – DJI Pocket 3

Cu un ecran tactil OLED color de 2 inchi, Pocket 3 vă pune la îndemână imagini vibrante și un control fără efort. Rotiți pentru a începe să filmați sau atingeți pur și simplu pentru a accesa reglajele parametrilor și alte funcții.

Concentrează-te pe ceea ce îți place – DJI Pocket 3

Focalizarea rapidă full-pixel a Pocket 3 poate menține cu ușurință în centrul atenției chiar și subiectele care se mișcă cel mai rapid.

Stabilizare eficientă

Nu a fost niciodată mai ușor să faci filmări netede. Cu stabilizarea mecanică pe trei axe, vizualizarea camerei rămâne stabilă chiar și în timpul mișcărilor dinamice ale camerei. Alegeți dintre mai multe viteze de rotație, de la un nivel Default ultra-reactiv la un nivel Fast care poate face față unor mișcări mai intense.

Fii vedetă – DJI ROMANIA

ActiveTrack 6.0 oferă mai multe moduri de urmărire. Introduce detectarea automată a feței și încadrarea dinamică, iar dvs. puteți produce filmări fluide și cinematografice cu o singură mână.

Detectarea automată a feței

Rămâneți cu ușurință în centrul atenției. Subiecții urmăriți sunt fixați ferm în centrul cadrului, în timp ce vizualizarea camerei se mișcă automat și fără probleme.

Încadrare dinamică

Fotografiile epice încep cu o compoziție excelentă.

Sunet care te înconjoară

Pocket 3 adoptă o matrice încorporată de trei microfoane, care poate reduce în mod eficient zgomotul produs de vânt și poate înregistra sunet stereo omnidirecțional. Chiar și în medii zgomotoase poate identifica cu precizie sursele de sunet pentru a vă oferi un sunet mai captivant. De asemenea, suportă protocolul USB Audio, permițând conexiuni rapide la microfoane externe și căști de monitorizare.

Compatibil cu DJI Mic 2

Cu modulul Wi-Fi și Bluetooth încorporat, Pocket 3 se poate conecta direct la două transmițătoare DJI Mic 2, oferindu-vă o înregistrare ultra clară pentru vloguri, interviuri, transmisiuni în direct și multe altele.

Strălucește întotdeauna cu Glamour Effects

Glamour Effects 2.0 oferă opțiuni de înfrumusețare mai personalizate. Activați-o pe ecranul tactil rotativ și descărcați filmările prin intermediul aplicației DJI Mimo pentru înfrumusețare automată. Găsește-ți unghiul cu fiecare filmare.

editare usoara cu DJI Pocket 3

Încărcare rapidă, durată de viață lungă a bateriei

Pocket 3 poate fi încărcat până la 80% în doar 16 minute, oferind până la două ore de fotografiere. Atunci când este complet încărcată, poate înregistra până la 116 minute de filmări 4K/60fps sau până la 166 de minute de filmări 1080p/24fps, oferindu-vă mai mult timp pentru a obține fotografiile pe care le iubiți.

Idei noi, posibilități infinite

Pocket 3 este încărcat cu moduri și funcții creative pentru a vă menține inspirația la putere maximă. Este compatibil cu SpinShot, Motionlapse, zoom digital, Panorama și multe altele, toate la doar câteva atingeri.

O parteneă creativă pentru orice ocazie

Fie că faceți livestreaming sau îl utilizați ca o cameră web, Pocket 3 oferă caracteristici flexibile.

Aplicația LightCut

Aplicația LightCut suportă conexiunea wireless și funcția One-Tap Edit pentru o creație fără efort. Aceasta poate potrivi în mod inteligent fotografiile cu șabloane exclusive pentru a genera videoclipuri epice, facilitând documentarea oricărui moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *