DJI Romania - Produse DJI oferite de Dronshop.ro

Drone cu cameră

DJI Mini 4 Pro – Mini la MAXIM – Dronă cu cameră

DJI Mini 4 Pro este o dronă ultraușoară, pliabilă, cântărind sub 249 g. Combină performanța avansată cu portabilitatea. Echipată cu o cameră de 48MP, senzor CMOS de 1/1,3 inci și stabilizare pe 3 axe, această dronă captează imagini de calitate superioară, inclusiv 4K la 60fps HDR. Drona oferă detalii clare chiar și în condiții de lumină scăzută datorită algoritmilor avansați și filmării slow-motion la 4K/100fps. Drone Romania.

Caracteristici cheie:

Fotografiere verticală și detectarea obstacolelor omnidirecționale: Drona dispune de detectare omnidirecțională a obstacolelor și fotografiere verticală, asigurând siguranță și flexibilitate maximă.

 • Transmisiune video până la 10 km: Tehnologia OcuSync 4 permite transmisii video FHD de până la 10 km.
 • ActiveTrack 360°: Funcția ActiveTrack 360° oferă urmărirea subiectului din orice unghi și permite ocolirea automată a obstacolelor.
 • Editare rapidă cu LightCut: LightCut facilitează editarea rapidă și inteligentă a videoclipurilor, economisind spațiu pe smartphone.

Performanța imagistică de top:

Senzorul de 1/1,3 inci cu Dual Native ISO Fusion și deschidere f/1,7 captează mai multe detalii și oferă o gamă dinamică ridicată.

Modul de fotografiere RAW de 48 MP și SmartPhoto combină imagini HDR pentru rezultate excepționale.

Funcții avansate:

 • Night Shots: Algoritmul îmbunătățit reduce zgomotul în timpul filmărilor de noapte.
 • 1,07 miliarde de culori: Înregistrare în D-Log M pe 10 biți pentru gradări de culoare naturale.
 • Moduri de fotografiere: Spotlight, Point of Interest și ActiveTrack 360° asigură capturarea fără efort a momentelor dorite.

DJI Mini 4 Pro combină tehnologia avansată cu simplitatea utilizării, fiind ideală atât pentru profesioniști, cât și pentru începători.

Pentru mai multe informații despre DJI Mini 4 Pro, apăsați aici.


DJI AIR 3 – Drone Romania – Dronă cu două camere

DJI Air 3 este o dronă remarcabilă, echipată cu un sistem de camere duale, fiind prima din seria Air care include această tehnologie. Aceasta dispune de două camere CMOS de 1/1,3 inchi: una cu unghi larg și alta cu teleobiectiv mediu 3x, ambele capabile să captureze fotografii de 48 MP și videoclipuri HDR 4K/60fps.

dji air 3 - drone cu camera

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale DJI Air 3 – Drone Romania

 • Camere Duale: Camera cu unghi larg de 24 mm, f/1.7 și camera tele de 70 mm, f/2.8 oferă imagini de înaltă calitate și opțiuni dinamice de compoziție.
 • Performanțe Video: Înregistrare video HDR 4K/60fps și rezoluție maximă 4K/100fps pentru slow motion, cu moduri de culoare D-Log M și HLG pe 10 biți.
 • Durata Zborului: Până la 46 de minute de zbor, cu 48% mai mult decât generația anterioară, și un sistem inovativ de transfer de energie între baterii.
 • Detectare Obstacole: Senzori omnidirecționali și sistem APAS 5.0 pentru evitarea obstacolelor, asigurând o experiență de zbor sigură.
 • Transmisie Video: Sistemul DJI O4 oferă o transmisie video HD până la 8 km și un flux live de 1080p/60fps. Drone Romania.
 • Funcții Avansate: FocusTrack, QuickShots, MasterShots, Waypoint Flight, și fotografiere verticală în 2.7K pentru conținut optimizat pentru rețelele sociale.
dji air 3 cu controller - drone cu camera

DJI Air 3 este o alegere excelentă pentru entuziaștii de fotografie și videografie, oferind funcționalități avansate într-un corp compact și elegant.

Pentru mai multe informații despre DJI Air 3, apăsați aici.


DJI Mavic 3 Pro –  Performanțe imagistice de nivel superior – Dronă cu trei camere

Mavic 3 Pro moștenește camera Hasselblad cu senzor CMOS 4/3 din seria Mavic 3. Oferă fotografii de înaltă calitate și culori naturale. Include, de asemenea, camere tele duale. O cameră teleobiectivă medie de 70 mm, perfectă pentru o varietate de subiecte și scene. Totodată, o cameră teleobiectivă de 166 mm îmbunătățită, care oferă o rezoluție mai mare și o deschidere f/3.4, permițând înregistrarea video 4K/60fps cu zoom optic de 7x și fotografii de 12MP.

Cu un timp maxim de zbor de 43 de minute, detectarea obstacolelor omnidirecționale și o transmisie video HD de până la 8 km, Mavic 3 Pro se remarcă prin performanțele sale de top. Sistemul său de camere triple introduce o nouă eră în cinematografia aeriană, oferind diferite distanțe focale pentru o creativitate nelimitată. Camera Hasselblad acceptă fotografii RAW pe 12 biți și un interval dinamic nativ de până la 12,8 trepte.

mavic 3 pro - drone cu camera

Modul de culoare D-Log M pe 10 biți înregistrează până la un miliard de culori. Asigură tranziții de culoare naturale, chiar și în scenele cu contrast ridicat. Camera teleobiectivă medie de 70 mm comprimă adâncimea de câmp și focalizează pentru a evidenția subiectul. Camera teleobiectivă de 166 mm permite zoom optic de 7x și zoom hibrid de până la 28x.

Camera Hasselblad 4/3 CMOS

 • Moștenește camera din seria Mavic 3, oferind fotografii RAW pe 12 biți și culori naturale fără post-procesare complicată.

Camere Tele Duale

 • Camera teleobiectivă medie de 70 mm este ideală pentru diverse subiecte, comprimând adâncimea de câmp și oferind un centru de greutate vizual puternic.
 • Camera teleobiectivă de 166 mm îmbunătățită are rezoluție mare, deschidere f/3.4, zoom optic de 7x și înregistrează video 4K/60fps.

Performanță de Top

 • Timp maxim de zbor de 43 minute.
 • Detectarea obstacolelor omnidirecționale cu APAS 5.0 asigură un zbor sigur și fără griji.
 • Transmisie video HD de 8 km cu DJI O3+ pentru un semnal stabil și imagine clară.

Funcții Inteligente

 • Waypoint Flight și Cruise Control pentru zbor automat precis.
 • Funcția de întoarcere îmbunătățită pentru o revenire sigură la punctul de plecare.
 • FocusTrack, MasterShots, QuickShots și Panorama pentru creativitate nelimitată.

Editare și Transfer Ușor

 • QuickTransfer pentru transfer rapid al fișierelor pe smartphone.
 • Aplicația LightCut pentru editare video cu AI direct pe telefon.

DJI Mavic 3 Pro reprezintă un salt înainte în cinematografia aeriană, combinând un sistem de camere triplu cu funcții avansate pentru a oferi o libertate creativă de neegalat.

Pentru mai multe informații despre DJI Mavic 3 Pro, apăsați aici.


DJI Avata 2 – Drone Romania – Experiența completă a zborului FPV – Dronă cu cameră – FPV

Experiența de zbor cu DJI Avata 2 este captivantă și intuitivă. Sistemul de control al mișcării permite manevre precise și spectaculoase. Avata 2 oferă videoclipuri super wide 4K, cu un câmp de vizualizare de 155°, perfect pentru filmări dinamice.

avata 2 - drone cu camera

DJI Goggles 3: Imersiune Completă. Ochelarii DJI Goggles 3 aduc o experiență imersivă cu afisaj Micro-OLED de înaltă rezoluție și transmisie cu latență ultra-redusă. Funcția Real View PiP permite observarea împrejurimilor fără a scoate ochelarii, sporind siguranța și imersiunea.

Stabilizare Avansată și Siguranță. DJI Avata 2 este echipat cu algoritmi de stabilizare RockSteady și HorizonSteady, care asigură filmări fluide și stabile, chiar și în condiții de zbor dificile. Protecția integrată a elicei și funcția de revenire automată la domiciliu (RTH) oferă un plus de siguranță.

Performanțe Tehnice. Avata 2 dispune de un senzor de imagine de 1/1,3 inchi, care extinde gama dinamică și îmbunătățește performanța în condiții de iluminare scăzută. Videoclipurile 4K/60fps HDR captează momente impresionante ale zborului, iar unghiurile de vizualizare ultra largi îmbunătățesc experiența de zbor.

Autonomie și Conectivitate. Avata 2 are o durată de zbor de până la 23 de minute și suportă încărcarea rapidă PD. Transmisia video O4 oferă stabilitate și securitate, cu o rază de transmisie de până la 13 km și calitate video 1080p/100fps.

Funcții Inteligente și Ușurința Editării. Modul Turtle permite dronei să revină automat la poziția de decolare dacă aterizează cu susul în jos. Avata 2 are 46 GB de stocare internă și suportă transferul rapid de date prin Wi-Fi, facilitând editarea și partajarea filmărilor. Aplicația LightCut adaugă efecte Sky VFX și permite editarea rapidă și eficientă.

DJI Avata 2, în combinație cu DJI RC Motion 3 și DJI Goggles 3, oferă o experiență de zbor FPV incomparabilă, cu performanțe remarcabile și siguranță sporită.

Pentru mai multe informații despre DJI Avata 2, apăsați aici.


DJI Mini 3 Pro – Drone Romania – Dronă Mini, Performanțe Uimitoare

DJI Mini 3 Pro vă permite să explorați împrejurimile cu o durată de zbor extinsă de până la 34 de minute. Filmați videoclipuri uimitoare de 4K/60fps și capturați fotografii RAW de 48MP pentru a duce conținutul creat la un alt nivel. Gimbalul reproiectat al camerei se roteste la 90 de grade, eliminând compromisurile la calitatea imaginii. Funcția True Vertical Shooting oferă fotografii detaliate, gata pentru partajarea pe rețelele sociale.

mini 3 pro

Telecomanda DJI RC: Tehnologie Avansată – DJI RC folosește tehnologia OcuSync 3 (O3) pentru transmitere video de înaltă calitate. Cu un ecran FHD de 1080p/60fps, distanța de transmitere a semnalului de până la 6 km și o greutate de 390g, telecomanda oferă o autonomie de aproximativ 4 ore.

Design Compact și Funcții de Siguranță Îmbunătățite – DJI Mini 3 Pro cântărește sub 249 de grame, respectând reglementările de zbor din majoritatea regiunilor. Designul său pliabil și compact îl face ușor de transportat. Senzorii de evitare a obstacolelor în trei direcții asigură un zbor sigur și lin.

Performanțe Remarcabile în Condiții de Iluminare Slabă – Cu un senzor CMOS de 1/1.3” și ISO nativ dublu, Mini 3 Pro oferă imagini de o calitate excepțională chiar și în condiții de iluminare slabă.

Zbor Sigur și Stabil – Sistemele avansate de asistență pentru pilot (APAS 4.0) detectează obstacolele în timp real, permițând evitarea acestora chiar și în medii complicate. Mini 3 Pro este cea mai sigură dronă din seria Mini, oferind o detectare activă a obstacolelor și o transmisie video stabilă.

Partajare Instantanee și Moduri Inteligente – Capturați și partajați instantaneu conținutul creat cu funcția QuickTransfer, care suportă descărcări WiFi de mare viteză. Comutați rapid între modurile peisaj și portret cu o singură atingere. Gimbalul reproiectat se rotește la 90 de grade, asigurând fotografii detaliate, perfecte pentru rețelele sociale.

Pentru mai multe informații despre DJI Mini 3 Pro, apăsați aici.