DJI Mini 4 Pro

DJI MINI 4 PRO – MINI LA MAXIM


DJI Mini 4 Pro este cea mai avansată dronă mini de până acum. Integrează capacități puternice de imagistică, detectare omnidirecțională a obstacolelor, ActiveTrack 360° cu noul mod manual și transmisie video FHD de 10 km, aducând și mai multe lucruri de îndrăgit atât pentru profesioniști, cât și pentru începători.

Ușor de manevrat, ușor de pilotat – DJI MINI 4 PRO

Luați liber ori de câte ori vă vine inspirația. Cântărind mai puțin de 249 g, Mini 4 Pro a fost proiectat pentru comoditate în deplasare, iar greutatea dronei înseamnă că nu este nevoie de instruire sau de examene în majoritatea țărilor și regiunilor.

DJI Mini 4 Pro in mana

Performanță de imagistică de dimensiuni superioare – DJI MINI 4 PRO


Capturați cu ușurință detalii mai complexe cu ajutorul camerei lui Mini 4 Pro, alimentată de un senzor CMOS de 1/1,3 inchi cu Dual Native ISO Fusion, o deschidere f/1,7 și pixeli 4 în 1 de 2,4μm. Mai multe detalii de evidențiere și de umbră cu o gamă dinamică ridicată înseamnă rezultate fără compromisuri în fiecare cadru.

4K/60fps HDR – DJI MINI 4 PRO

Păstrați minunea naturală a oricărui moment. HDR 4K/60fps vă permite să împărtășiți nuanțele apusului sau răsăritului de soare la o calitate fidelă.

Slo-Mo 4K/100fps – DJI MINI 4 PRO


Cu încetinitorul în claritate 4K, surprindeți acțiunea de pe trasee, de pe plajă sau din propria curte la 100 fps.

1,07 miliarde de culori – DJI MINI 4 PRO


Înregistrați în D-Log M pe 10 biți. Gradațiile naturale de culoare și detaliile delicate ale spectrului complet înseamnă că Mini 4 Pro deblochează controlul post-producție la nivel profesionist și flexibilitatea de editare creativă la nivel de expert.

Imagini RAW

Adesea, lucrurile mărunte sunt cele care contează cel mai mult. Păstrați fiecare detaliu complicat cu 48 MP RAW și SmartPhoto de ultimă generație care combină imagistica HDR, recunoașterea scenelor și multe altele pentru imagini care ies în evidență.

mini 4 pro raw

True Vertical Shooting

Permite înregistrarea verticală optimizată pentru social media și redare pe smartphone.

Zburați în siguranță – DJI ROMANIA


Detectarea omnidirecțională a obstacolelor face ca Mini 4 Pro să fie foarte sigur. Cu patru senzori de viziune cu unghi larg și o pereche de senzori de viziune descendentă, acesta detectează obstacolele din toate unghiurile. Sistemul avansat de asistență a pilotului (APAS) asigură o siguranță suplimentară prin activarea frânării automate și ocolirea în timpul zborului.

Transmisie video de 10km (Europa)


Mini 4 Pro dispune de transmisia video O4 de la DJI. Bucurați-vă de un control ultra-reactiv și de transmisiuni live FHD de 1080p/60fps fără probleme de la distanțe de până la 10 km. (EU)

Waypoint Flight

Îmbunătățiți fără efort eficiența fotografierii cu ajutorul funcției de traseu automat Waypoint Flight pentru o repetabilitate precisă a traseului.

Return-to-home (RTH) Avansat

Mini 4 Pro poate planifica automat o rută de zbor sigură înapoi la punctul său de pornire și poate ocoli cu ușurință obstacolele. În plus, funcția de traseu AR RTH facilitează un control mai sigur în timpul zborurilor de întoarcere.

Creativitate nesfârșită – ActiceTrack 360°

Fie că alergați, mergeți cu bicicleta sau mergeți cu skateboardul, noul ActiveTrack 360° actualizat poate realiza diverse mișcări ale camerei pentru a se potrivi fiecărui scenariu de filmare. Cu detectarea omnidirecțională a obstacolelor, Mini 4 Pro poate planifica rutele de zbor și ocoli obstacolele, obținând astfel filmări dinamice mai fluide și mai stabile. Chiar dacă sunteți un aventurier solo, vă puteți transforma într-un regizor în timp real, creând videoclipuri cinematografice.

Quickshots

Oferă modurile Dronie, Circle, Helix, Rocket, Boomerang și Asteroid pentru rezultate mai elegante.

Hyperlapse

Oferă modurile Free, Waypoint, Circle și Course Lock cu timp de fotografiere nelimitat și suportă compoziția în timpul fotografierii.

Editare cu LightCut

LightCut suportă conexiunea wireless și recunoașterea inteligentă a compoziției și a rutelor de zbor, astfel încât să puteți edita rapid și să generați videoclipuri atrăgătoare cu o singură atingere. Prin îmbinarea imaginilor importate din ActiveTrack, MasterShots și QuickShots, aplicația se potrivește automat cu efectele sonore și șabloanele exclusive pentru o producție video rapidă și de înaltă calitate. În plus, nu este nevoie să descărcați secvențe în timpul procesului de editare, economisind spațiu de stocare pe smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *