DJI MIC 2

DJI MIC 2

Sunet Ultra-Clar

DJI Mic 2 Full set

Captați sunete autentice cu DJI Mic 2 actualizat și gata de utilizare. Înregistrare audio de înaltă calitate, anulare inteligentă a zgomotului, suport pentru înregistrarea internă în virgulă mobilă pe 32 de biți. DJI Mic 2 vă permite să produceți conținut audio echilibrat și bogat în detalii, perfect pentru vloguri, interviuri, livestream-uri și multe altele.

Caracteristicile microfonului Mic 2

Design elegant și modern – DJI MIC 2

DJI Mic 2 dispune de un nou design elegant, care îi ridică nivelul estetic. O nouă carcasă de încărcare confecționată din metal de calitate superioară creează un aspect minimalist.

designul lui Mic 2

Puteți alege între două culori elegante ale emițătorului: Shadow Black și Pearl White. Shadow Black adaugă un aspect discret, de înaltă tehnologie la configurația Mic 2. Pearl White oferă o alternativă elegantă pentru cei care caută o culoare deschisă.

Sunet clar – DJI MIC 2

Captați un sunet strălucitor cu înregistrarea audio omnidirecțională a DJI Mic 2, optimizată special pentru voce. Abordați cu ușurință scenarii cu mai multe persoane pentru vloguri, interviuri sau diverse alte nevoi de înregistrare.

Performanță puternică de anulare a zgomotelor – DJI MIC 2

Noua funcție inteligentă de anulare a zgomotului reduce în mod eficient zgomotul din mediul înconjurător pentru conversații clare și neîntrerupte, chiar și în zonele urbane aglomerate sau în încăperi aglomerate.

Safety Track, protejați-vă sunetul – DJI MIC 2

O a doua piesă poate fi înregistrată la -6dB alături de piesa audio principală pentru a vă proteja împotriva vârfurilor neașteptate ale nivelului audio. Chiar și în medii extrem de complexe și haotice din punct de vedere auditiv, cum ar fi un concert rock, DJI Mic 2 oferă rezultate echilibrate cu o ușurință remarcabilă.

All-In-One, gata de utilizare – DJI MIC 2

DJI Mic 2 se pornește automat când deschideți carcasa de încărcare. Această carcasă inteligentă împerechează automat receptorul și emițătoarele în timp ce le încarcă. De asemenea, conține atât adaptoare USB-C, cât și Lightning, asigurând o configurare fără probleme cu dispozitivele tale preferate de înregistrare.

Sincronizare simplificată

Receptorul se conectează fără efort la camera dvs. prin intermediul cablului TRS de 3,5 mm. Totodată, sincronizează starea de alimentare cu cea a camerei. Acest lucru asigură o experiență de înregistrare audio perfect sincronizată, fără nicio distragere a atenției din punct de vedere tehnic.

Compatibilitate de neegalat

DJI Mic 2 se mândrește cu o gamă largă de opțiuni de compatibilitate, de la ieșirile digitale USB-C și Lightning, precum și cu ieșirea analogică TRS de 3,5 mm. Indiferent dacă lucrați cu camere foto, smartphone-uri, computere sau tablete, DJI Mic 2 este pregătit să se integreze. Funcționalitatea stereo este disponibilă. iPhone și majoritatea telefoanelor mobile Android permite, de asemenea, redarea pe un smartphone fără a fi nevoie să deconectați receptorul.

Receptorul dispune, de asemenea, de un port de monitorizare TRS de 3,5 mm dedicat. Permite monitorizarea audio în timp real prin intermediul căștilor sau căștilor de 3,5 mm la alegere.

Sunet clar - DJI Mic 2

Operare fără efort pe ecran tactil

Un ecran tactil OLED de 1,1 inch, asociat cu un selector de precizie, oferă acces rapid la informații vitale, cum ar fi volumul și nivelul bateriei, oferind, de asemenea, ajustări precise ale parametrilor, cum ar fi câștigul, volumul, luminozitatea și multe altele. Obțineți configurația audio optimă cu o ușurință de neegalat.

Echipat cu un motor încorporat, transmițătorul DJI Mic 2 trimite un feedback haptic clar în timpul operațiunilor cheie, cum ar fi pornirea sau oprirea, înregistrarea internă, întreruperea și dezactivarea mutării și activarea sau dezactivarea reducerii zgomotului, menținându-vă fără efort în ton cu starea dispozitivului.

haptic feedback la DJI Mic 2

Atașare magnetică

Transmițătoarele au un design ușor de utilizat, cu clipuri, cu fixare magnetică pentru o fixare ușoară pe haine.

Înregistrare cu două canale, post editare flexibilă

Modul stereo captează audio de la două surse simultan. Două emițătoare pot înregistra audio independent sau le pot combina într-o singură piesă, simplificând înregistrarea cu mai multe surse și sporind eficiența în timpul post-producției.

conexiune fara fir DJI Mic 2

Aplicații ultra-versatile – DJI ROMANIA

Fiecare emițător are 8 GB de stocare internă pentru a stoca până la 14 ore de sunet necomprimat pe 24 de biți la 48 kHz. Exportați rapid și ușor clipuri pentru post-producție. Transmițătoarele pot funcționa, de asemenea, ca aparate de înregistrare vocală independente sau pot servi ca rezerve audio în timpul filmărilor.

Mic 2 negru

Rază de acțiune de 160m

DJI Mic 2 oferă o rază maximă impresionantă de transmisie audio de 160 m în medii deschise, fără obstacole, fără interferențe, răspunzând nevoilor unor scenarii comune precum livestreaming, înregistrări în studio și înregistrări în aer liber.

raza de actiune dji mic 2

Ușor de utilizat oriunde te-ai duce

DJI Mic 2 are capacități antiinterferență puternice, asigurând o transmisie fiabilă în medii cu semnal dens, cum ar fi străzile aglomerate ale orașelor sau centrele comerciale aglomerate.

Durată lungă de viață a bateriei

Fiecare emițător și receptor are o durată de funcționare remarcabilă de 6 ore, care poate fi extinsă la 18 ore cu ajutorul carcasei de încărcare, ceea ce îl face ideal pentru cerințele de live-streaming și producție video. În plus, atunci când este conectat la un smartphone, portul USB-C al receptorului se poate conecta la un cablu de încărcare pentru a încărca atât telefonul, cât și receptorul.

durata de viata a bateriei extinsa

Conexiune directă Bluetooth

compatibil dji pocket 3

Fără receptor, emițătorul se poate conecta direct la Osmo Pocket 3 sau Osmo Action 4 prin Bluetooth.

După conectarea la un smartphone prin Bluetooth, emițătorul poate funcționa cu un software de înregistrare video de la terți.

microfon compatibil cu telefon

Receptorul se conectează la diverse dispozitive

Receptorul se poate conecta la o mare varietate de camere și dispune de presetări de câștig încorporate, adaptate la anumite modele de camere, astfel încât puteți selecta pur și simplu marca și modelul camerei pentru o configurație cu o singură atingere și puteți obține fără efort o înregistrare audio superioară.

operare usoara

De asemenea, puteți conecta receptorul la telefon pentru a porni/opri înregistrarea direct cu transmițătorul, pentru o experiență creativă mai flexibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *