DJI Romania - Produse DJI oferite de Dronshop.ro

Handheld

Handheld – Camere DJI, microfoane, stabilizatoare de telefon, stabilizatoare de camera DJI

DJI Osmo Pocket 3 – Pentru momente în mișcare – Camera DJI

pocket 3

Cameră DJIPocket 3 este echipat cu un senzor CMOS de 1 inch de înaltă performanță care capturează detalii clare în condiții de lumină scăzută și oferă calitate superioară a imaginii. Camera DJI filmări în 4K/120fps pentru detalii dinamice fine și slow-motion impresionant. Dispune de stabilizare mecanică pe 3 axe, ActiveTrack 6.0 pentru urmărirea subiectelor și focalizare rapidă Full-Pixel. Funcții avansate includ D-LogM și HLG pe 10 biți pentru o gamă dinamică ridicată și culori precise. Designul compact și ecranul rotativ de 2 inchi facilitează utilizarea. Înregistrarea audio stereo este asigurată de trei microfoane, iar autonomia este de până la 166 de minute. Pocket 3 este ideal pentru diverse scenarii, inclusiv streaming live și utilizare ca webcam, fiind un partener creativ versatil.

pocket 3 in buzunar

Pocket 3 se potrivește cu ușurință în palmă sau în buzunar, asigurându-vă că veți fi pregătit pentru momentele care merită înregistrate.

Pentru mai multe infomații despre DJI Osmo Pocket 3, apăsați aici.


DJI MIC 2 – Sunet Ultra-Clar

dji mic 2

Captați sunete autentice cu DJI Mic 2 actualizat și gata de utilizare. Înregistrare audio de înaltă calitate, anulare inteligentă a zgomotului, suport pentru înregistrarea internă în virgulă mobilă pe 32 de biți. DJI Mic 2 vă permite să produceți conținut audio echilibrat și bogat în detalii, perfect pentru vloguri, interviuri, livestream-uri și multe altele.

DJI Mic 2 se mândrește cu o gamă largă de opțiuni de compatibilitate, de la ieșirile digitale USB-C și Lightning, precum și cu ieșirea analogică TRS de 3,5 mm. Indiferent dacă lucrați cu camere foto, smartphone-uri, computere sau tablete, DJI Mic 2 este pregătit să se integreze. Funcționalitatea stereo este disponibilă. iPhone și majoritatea telefoanelor mobile Android permite, de asemenea, redarea pe un smartphone fără a fi nevoie să deconectați receptorul.

Receptorul dispune, de asemenea, de un port de monitorizare TRS de 3,5 mm dedicat. Permite monitorizarea audio în timp real prin intermediul căștilor sau căștilor de 3,5 mm la alegere.

Pentru mai multe informații despre DJI Mic 2, apăsați aici.


DJI Osmo Action 4 – Setează tonul

action 4

Camera DJIDJI Osmo Action 4 – Capturați exaltarea brută a oricărui moment cu o calitate a imaginii uimitoare și o flexibilitate de neegalat, chiar și atunci când luminile se sting. Osmo Action 4 le dă posibilitatea celor care caută senzații tari să înregistreze totul, să împărtășească emoția și să dea tonul.

Cele două ecrane tactile rezistente la apă fac ca întoarcerea camerei de acțiune pentru reglarea parametrilor în timpul selfie-urilor, a schimbării modului sau a redării video să devină un lucru de domeniul trecutului. Limitele au fost create pentru a fi depășite, iar Action 4 este camera de acțiune care vă permite să faceți exact acest lucru, cu nenumărate funcții pe cât de puternice, pe atât de intuitive.

Pentru mai multe informații despre DJI Osmo Action 4, apăsați aici.


DJI Osmo Mobile 6Stabilizator inteligent pentru smartphone

osmo mobile 6

Stabilizator DJI DJI Osmo Mobile 6 este un stabilizator inteligent pentru smartphone-uri, plin de funcții creative. Nu numai că este compact și ușor de pliabil pentru a încăpea în palmă, dar se lansează automat odată desfășurat pentru a capta fotografii în orice moment. Obțineți unghiuri dinamice și selfie-uri perfecte utilizând tija de extensie încorporată. O întreagă serie de funcții inteligente și ghidaje vă stau la dispoziție. Aplicația DJI Mimo facilitează fotografierea, editarea și partajarea eficientă, permițându-vă să surprindeți fiecare moment de neuitat.

Transportați Osmo Mobile 6 în aventuri interesante. Designul compact și pliabil este ușor de împachetat, iar cu ajutorul clemei magnetice cu eliberare rapidă pentru telefon, puteți porni la drum fără a fi nevoie să vă scoateți carcasa telefonului. Cu un singur clic sau fără – sunteți gata să filmați sau să răspundeți la un apel în orice moment.

Pentru mai multe informații depsre DJI Osmo Mobile 6, apăsați aici.


DJI RS 4 – Filmare verticală nativă

rs 4

Stabilizatorul DJI RS 4 suportă fotografierea verticală nativă de generație următoare, cu o eficiență sporită a funcționării, performanțe îmbunătățite de stabilizare și un ecosistem de accesorii actualizat. Acesta le oferă cinefililor solo o experiență creativă mai profesională și mai eficientă și setul de instrumente pentru a spune povești vizuale captivante.

Blocajele automate ale axei permit RS 4 să înceapă rapid lucrul sau să intre în modul de repaus, îmbunătățind semnificativ eficiența fotografierii, a tranziției și a stocării. În plus, blocajele axelor au spații mai mici atunci când sunt blocate, reducând și mai mult trepidațiile gimbalului.

Pentru mai multe informații despre DJI RS 4, apăsați aici.


DJI RS 4 PRO – Puterea în mână

DJI RS 4 Pro se integrează perfect cu sistemul de control al obiectivului DJI Focus Pro, cu DJI Transmission și cu un ecosistem de control extins. Această sinergie împuternicește industria filmului și a televiziunii. Este o soluție de producție la scară largă care unește stabilizarea, transmisia, monitorizarea, focalizarea și controlul. Ea lărgește orizonturile posibilităților creative, permițând cineaștilor să își valorifice întregul potențial și să își pună în valoare abilitățile.

Axa de rulare are acum rulmenți dubli, ceea ce facilitează reglajele.

Axele au strat de Teflon™ cu coeficient de frecare redus, asigurând o echilibrare lină pentru camere grele.

Un buton de reglare fină pe axa de înclinare permite deplasarea precisă a camerei, facilitând schimbarea camerelor sau obiectivelor.

Placa superioară cu eliberare rapidă include un ghidaj reglabil pentru a preveni slăbirea sau deplasarea camerei.

Pentru mai multe informații despre DJI RS 4 PRO, apăsați aici.


DJI Ronin 4D – Excelența în imagistică

Camera DJI – Cu DJI Ronin 4D, cele mai avansate tehnologii ale noastre au fost integrate într-o soluție cinematografică de ultimă generație și cuprinzătoare, care oferă o flexibilitate revoluționară pentru cinematografilor solo și posibilități nelimitate pentru filmări coordonate. Această cameră cinematografică puternică, de ultimă generație, a fost proiectată și construită pentru a fi viitorul cinematografiei. O cameră cinematografică 8K all-in-one este acum la îndemână, iar excelența imaginii este redefinită.

  • Imagini cinematografice
  • Stabilizare pe 4 axe
  • Design detașabil
  • Focalizare LiDAR
  • Transmisie wireless
ronin 4d

DJI Ronin 4D oferă un design complet unic. Realizat din fibră de carbon și aluminiu și magneziu, corpul său solid integrează sistemele de imagistică, stabilizare și focalizare, precum și transmisia și controlul wireless. Acest lucru evită configurarea consumatoare de timp și permite filmarea mai rapidă.

Pentru mai multe informații despre DJI Ronin 4D, apăsați aici.

DJI ROMANIA – PRODUSE DJI OFERITE DE DRONSHOP.RO