DJI Ronin 4D

DJI Ronin 4D

Excelența în imagistică

Cu DJI Ronin 4D, cele mai avansate tehnologii ale noastre au fost integrate într-o soluție cinematografică de ultimă generație și cuprinzătoare, care oferă o flexibilitate revoluționară pentru cinematografilor solo și posibilități nelimitate pentru filmări coordonate. Această cameră cinematografică puternică, de ultimă generație, a fost proiectată și construită pentru a fi viitorul cinematografiei. O cameră cinematografică 8K all-in-one este acum la îndemână, iar excelența imaginii este redefinită.

  • Imagini cinematografice
  • Stabilizare pe 4 axe
  • Design detașabil
  • Focalizare LiDAR
  • Transmisie wireless
DJI Ronin 4D

Integrat și modular: Ambele realizate într-o singură cameră – DJI Ronin 4D

DJI Ronin 4D oferă un design complet unic. Realizat din fibră de carbon și aluminiu și magneziu, corpul său solid integrează sistemele de imagistică, stabilizare și focalizare, precum și transmisia și controlul wireless. Acest lucru evită configurarea consumatoare de timp și permite filmarea mai rapidă.

Puterea de procesare – DJI Ronin 4D

Ronin 4D este echipat cu Zenmuse X9, cea mai bună cameră full-frame de la DJI. De asemenea, dispune de cel mai recent sistem de procesare a imaginilor de la DJI, CineCore 3.0. Acest sistem utilizează cipul brevetat de DJI pentru a oferi o arhitectură avansată a procesorului, oferind o putere de calcul extrem de performantă într-o cameră cinema compactă. CineCore 3.0 îi permite lui Ronin 4D să suporte înregistrarea internă a clipurilor video Apple ProRes RAW, ProRes 4444 XQ, ProRes 422 HQ, ProRes 422 LT și H.264. De asemenea, suportă înregistrarea video de până la 8K/75fps și 4K/120fps, oferind opțiuni multiple pentru creație la nivel profesional.

DJI Ronin 4D back

Rezoluție nemaipomenită – DJI Ronin 4D

Videoclipurile DCI 8K (8192×4320)/60fps păstrează fiecare detaliu, de la frunzișul bogat la arhitectura inspirată, de la textura pielii la firele de păr, toate la o calitate impecabilă. Pentru cei care trebuie să producă în 4K, înregistrarea în 8K oferă opțiuni creative fără precedent, cu mai multă flexibilitate pentru decuparea, recompunerea și stabilizarea videoclipurilor în post-procesare.

ISO Avansat – DJI Ronin 4D

Zenmuse X9 acceptă ISO nativ dublu. X9-8K are ca valoare implicită EI 320/1600. Cu Dynamic Range Expansion activat, X9-8K poate suporta EI 800/4000, în timp ce X9-6K suportă EI 800/5000, care înregistrează imagini cu detalii rafinate și zgomot minim, chiar și atunci când filmați un peisaj urban sau o plajă seara, sau o scenă luminată de lumina slabă a lumânărilor.

Dynamic Range – DJI Ronin 4D

DJI Ronin 4D iso


X9-6K EI Grayscale

Cu o gamă dinamică de peste 14 stopuri, Zenmuse X9 oferă tranziții naturale ale luminilor și umbrelor în condiții de iluminare complexe, cum ar fi scenele iluminate din spate și lumina directă a soarelui. Aceste scene în mod tradițional dificile pot fi acum capturate cu ușurință și cu încredere.

DJI Ronin 4D iso 2

X9-8K EI Grayscale (Default)

DJI Ronin 4D iso 3

X9-8K EI Grayscale (Dynamic Range Expansion) – DJI Ronin 4D

Cu o gamă dinamică de peste 14 stopuri, Zenmuse X9 oferă tranziții naturale ale luminilor și umbrelor în condiții de iluminare complexe, cum ar fi scenele iluminate din spate și lumina directă a soarelui. Aceste scene în mod tradițional dificile pot fi acum capturate cu ușurință și cu încredere.

Color Science – DJI Ronin 4D

DJI Cinema Color Science (DCCS) este un sistem cuprinzător care cuprinde platforma de procesare a imaginii CineCore, motorul de culoare DCCS, spațiul de culoare D-Gamut și curba D-Log, toate acestea fiind rezultatul anilor de experiență în domeniul imaginii de către DJI. Este conceput pentru a debloca întregul potențial al echipamentelor profesionale de imagistică aeriană și terestră, oferind creatorilor mai mult spațiu pentru creativitate și recreând în mod viu culorile caleidoscopice văzute de ochiul uman. În plus, X9 suportă fluxul de lucru ACES, standard în industrie, pentru o compatibilitate fără efort cu sistemele de culoare ale altor camere cinematografice.

ronin dji colors

Filtre ND încorporate de 9 opriri – DJI Ronin 4D

X9 dispune de filtre ND de înaltă calitate cu 9 stopuri încorporate (ND 2 până la ND 512 sau ND 0,3 până la ND 2,7), care pot fi schimbate rapid și ușor datorită unui sistem motorizat intern. Aceste filtre au fost, de asemenea, concepute pentru a se potrivi și a complimenta știința culorilor din Ronin 4D.

Obiective DL Prime – DJI Ronin 4D

Montura DL standard a modelului X9 acceptă un set de obiective compacte de tip prime full-frame. Carcasele sunt realizate din fibră de carbon ușoară, monocoque, astfel încât fiecare obiectiv cântărește doar 180 g.

Obiective DL Zoom – DJI Ronin 4D

X9 este compatibil cu primul obiectiv cu zoom cinematografic DJI DL PZ 17-28 mm T3.0 ASPH. Ele acoperă distanțele focale de la ultra-wide la wide-angle cu o distanță minimă a obiectului de 0,19 m. Oferă o rezoluție ultra-înaltă de la centru la margine. Corpul obiectivului este fabricat din aliaj de aluminiu de magneziu. Cântărește doar aproximativ 520 g, ceea ce îl face să se potrivească perfect cu camera cu cardan X9, de la dimensiuni la greutate.

Cu un servomotor de zoom încorporat, obiectivul oferă un zoom motorizat lin și fiabil, fără a fi nevoie de montarea unui motor de focalizare extern sau de calibrarea obiectivului. De asemenea, nu este necesară reechilibrarea cardanului după zoom. Datorită controlului precis al focalizării din spate și calibrării native a sistemului, focalizarea automată, focalizarea manuală și focalizarea manuală automatizată (AMF), toate sunt mai mult decât remarcabil de precise.

Interschimbabil – DJI Ronin 4D

X9 suportă monturi interschimbabile pentru obiective DL DJI și monturi terțe (Leica L/M, Sony E, ARRI PL), inclusiv obiective ultra-wide, f/0.95, power zoom, macro și anamorfice.

Control fără fir – DJI Ronin 4D

Indiferent dacă folosiți obiective cu focalizare manuală sau automată, modulele dedicate montate pe X9 pot realiza controlul wireless al obiectivelor și chiar focalizarea automată.

Gamă largă de obiective – DJI Ronin 4D

lens

Stabilizare pe 4 axe

DJI Ronin 4D adaugă o axă Z la gimbalul cu 3 axe, reducând mișcarea verticală și oferind stabilizare de nivel dolly. Integrează senzor ToF, IMU, barometru și algoritm avansat.

Running Shots

Staircase Shots

Close-Up Sliding Shots

Confined-Space Shots

Cameră Gimbal integrată

Ronin 4D integrează sistemele de imagistică și de stabilizare, păstrând doar senzorul și componentele optice necesare în camera gimbal. Axa de înclinare a cardanului utilizează motoare simetrice duble.

gimbal camera dji

ActiveTrack Pro

Tehnologia de viziune computerizată DJI, tehnologia de învățare profundă și puterea de calcul robustă a CineCore 3.0 se combină în ActiveTrack Pro. Permite realizarea de fotografii de urmărire la standarde cinematografice, chiar și într-o singură dublă. Această tehnologie permite, de asemenea, urmărirea subiecților de la distanțe mai mari și dispune de ajustarea compoziției cu autofocalizare continuă pentru a menține subiecții în focus în timpul filmărilor de urmărire.

Cablul de prelungire a camerei gimbal de 2 m permite o flexibilitate fără precedent a pozițiilor camerei, permițând realizarea de fotografii și mișcări în spații înguste, cum ar fi interiorul mașinilor. De asemenea, acesta permite utilizarea camerei cu cardan X9 ca un cap de telecomandă ultra mic de calitate cinematografică. Chiar și în spații complexe, cadrele de urmărire pot fi realizate cu ușurință într-o singură dublă, oferind oportunități pentru mai multă creativitate.

pro

Sistemul de extensie adoptă un cablu coaxial ultra-subțire, care permite transmiterea fără pierderi a semnalelor de mare viteză de până la 8K capturate de senzorul camerei și, de asemenea, transmiterea completă a semnalelor de control și monitorizare. De asemenea, cablul asigură rezistență și flexibilitate la îndoire în diferite scenarii.

pro 2

Ronin 4D Flex este compatibil în mod nativ cu mânerele Ronin 4D și cu monitorul principal. Poate acționa ca un sistem de operare solo ușor, compact, dar puternic. Oferă cinefililor un set întreg de soluții, inclusiv imagini cinematografice 8K. Stabilizare pe 3 axe, focalizare LiDAR, precum și monitorizare și control profesional. Acest lucru oferă o experiență creativă convenabilă și eficientă, fără egal în industria actuală. Trecerea de la Flex la configurația integrată pe platou este rapidă. Nu sunt necesare instrumente pentru această tranziție, oferind o mai mare versatilitate.

pro 3


Extension Rod

Small Remote Head

Small Jib

Compatibilitate extinsă a obiectivelor

pro 4

LiDAR Waveform

DJI Ronin 4D face focalizarea manuală mai ușoară ca niciodată. Tehnologia vizualizată de asistență la focalizare afișează punctele de focalizare pe monitorul principal. Totodată, și pe cel de la distanță într-o vizualizare simplificată de sus în jos. Aceasta oferă o formă de undă LiDAR inovatoare și intuitivă pentru a localiza rapid punctele de focalizare și a permite reglarea focalizării cu o precizie extremă. Chiar și operatorii cu experiență redusă sau fără experiență pot deveni rapid adepți ai focalizării manuale.

Autofocus

Cu noul sistem de focalizare LiDAR, Ronin 4D este capabil să mențină focalizarea chiar și atunci când există o neclaritate de mișcare severă cauzată de subiecții care se mișcă rapid. Cu motorul de focalizare montat, autofocalizarea este disponibilă chiar și în cazul obiectivelor manuale. Autofocalizarea continuă pe subiecți poate fi activată împreună cu ActiveTrack Pro, ceea ce o face deosebit de convenabilă pentru operatorii solo.

Focalizare manuală automatizată

Modul Automated Manual Focus (AMF) vă oferă precizia și flexibilitatea focalizării manuale cu confortul focalizării automate. Rotița de focalizare se va roti în sincronizare pe măsură ce punctul de focalizare se schimbă. Se poate prelua controlul manual în orice moment. Rotița de focalizare de pe mânerul din dreapta dispune chiar și de amortizare dinamică cu tehnologie electromagnetică.

Performanță de transmisie video

Ronin 4D utilizează noua tehnologie de transmisie video DJI O3 Pro. Oferă o rază de transmisie de 4km, care ar fi de neimaginat în cazul soluțiilor tradiționale. În plus față de 2,4 GHz și 5,8 GHz, suportă banda de frecvență DFS. Un algoritm de criptare AES pe 256 de biți, care poate transmite simultan un flux FHD 1080p/60 fps către mai multe monitoare la distanță. Cu o securitate, o stabilitate și o capacitate antiinterferențe semnificativ îmbunătățite.

Filmare coordonată – DJI ROMANIA

Monitorul de la distanță cu luminozitate ridicată acceptă un emițător cu mai multe receptoare pentru fluxuri video și audio. Sunt disponibile două moduri de transmisie. Primul este modul Broadcast, care nu stabilește nicio limită privind numărul de receptoare și este potrivit pentru monitorizarea cu echipe mari. Al doilea este modul Control, care acceptă funcționarea coordonată a două receptoare.

Mirror Control Mode

Modul de control Mirror oferă monitorului o interfață de control identică cu cea a monitorului principal. Inclusiv toate funcțiile avansate, cum ar fi redarea clipurilor sursă și setările camerei și ale cardanului, care pot fi acum ajustate de la distanță chiar și atunci când Ronin 4D este montat pe platforme de expansiune, cum ar fi un braț, o cameră cu cablu sau un suport pentru vehicul.

Independent Recording și Playback

Monitorul are un slot pentru carduri microSD încorporat, care acceptă înregistrarea video independentă la o viteză de până la 1080p/60fps. Atunci când mai multe monitoare la distanță sunt utilizate împreună, fiecare monitor poate reda clipuri separat. Fără a interfera cu celelalte monitoare.

monitorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *