DJI Osmo Mobile 6

DJI Osmo Mobile 6

Stabilizator inteligent pentru smartphone

DJI Osmo Mobile 6

DJI Osmo Mobile 6 este un stabilizator inteligent pentru smartphone-uri, plin de funcții creative. Nu numai că este compact și ușor de pliabil pentru a încăpea în palmă, dar se lansează automat odată desfășurat pentru a capta fotografii în orice moment. Obțineți unghiuri dinamice și selfie-uri perfecte utilizând tija de extensie încorporată. O întreagă serie de funcții inteligente și ghidaje vă stau la dispoziție. Aplicația DJI Mimo facilitează fotografierea, editarea și partajarea eficientă, permițându-vă să surprindeți fiecare moment de neuitat.

caracteristicile DJI Osmo Mobile 6

Compact și portabil – DJI Osmo Mobile 6

Transportați Osmo Mobile 6 în aventuri interesante. Designul compact și pliabil este ușor de împachetat, iar cu ajutorul clemei magnetice cu eliberare rapidă pentru telefon, puteți porni la drum fără a fi nevoie să vă scoateți carcasa telefonului. Cu un singur clic sau fără – sunteți gata să filmați sau să răspundeți la un apel în orice moment.

DJI Osmo Mobile 6 in buzunar

Lansare rapidă – DJI Osmo Mobile 6

Osmo Mobile 6 pornește imediat ce îl desfășurați. Conectați un smartphone asociat, iar aplicația DJI Mimo se deschide automat, permițându-vă să începeți să filmați imediat ce vă vine inspirația.

Stabilizare pe 3 axe – DJI Osmo Mobile 6

Cu stabilizarea pe 3 axe, capturați creații fluide, fără pierderi, în mișcare, care impresionează și uimesc. Osmo Mobile 6 integrează tehnologia avansată de stabilizare de la DJI pentru a vă pune la îndemână rezultate puternice, stabile și fără tremurături.

Smooth Operator


Verificați în mod convenabil nivelul bateriei, indicatorul de stare a sistemului și comutați între modurile gimbal cu noul panou de stare încorporat. Apăsați butonul M pentru a trece de la un mod la altul, pentru a satisface nevoile dvs. de filmare sau pentru a adăuga fler creativ.

Follow

În modul Follow (Urmărire), vizualizarea camerei urmează mișcările de panoramare și înclinare ale cardanului și rămâne stabilă în timpul rulărilor. Acest mod este excelent pentru fotografierea în sus, în jos și pe diagonală.

Tilt Locked – DJI Osmo Mobile 6

Vizualizarea camerei urmărește doar mișcările panoramice ale cardanului și rămâne stabilă în timpul înclinărilor și rostogolirilor – ideal pentru fotografierea pe orizontală sau pentru deplasarea în jurul unui subiect.

Mod FPV

În modul FPV, toate cele trei axe ale cardanului urmăresc mișcarea corpului principal. Acest lucru este minunat pentru filmarea dinamică a subiectelor statice, cum ar fi repere, clădiri sau statui.

SpinShot

Împingeți joystick-ul spre stânga sau spre dreapta pentru a controla rotația vizualizării camerei și pentru a crea filmări dinamice. Perfect pentru filmarea mișcărilor de împingere, de tragere și a mișcărilor cu unghi mare.

Just Roll to Control – DJI Osmo Mobile 6

Controlați fără efort și cu fluiditate zoom-ul și focalizarea cu noua rotiță laterală a lui Osmo Mobile 6. Rotiți rotița pentru a regla distanța focală pentru o compoziție flexibilă și apropiați și îndepărtați imaginea cu o fluiditate de unt. Și pentru un control și mai cinematografic, apăsați o dată roata laterală pentru a trece la focalizare manuală.

TimeLapse

Deformați timpul și spațiul cu Timelapse, Motionlapse și Hyperlapse. Cu șabloanele Motionlapse simple, puteți îmbina momente frumoase în clipuri impresionante.

DynamicZoom

Utilizați modurile Move In și Move Out pentru a obține efecte vizuale de întindere și comprimare pentru a crea cadre dinamice de succes cu telefonul dvs.

Gesture Control

Controlul prin gesturi face ca realizarea unui selfie sau a unei fotografii de grup să fie ușoară. Niciodată nu a fost atât de comod să faceți o fotografie sau să porniți o înregistrare video.

Panorama – DJI Osmo Mobile 6

Încercați trei moduri pano: 3×3, 240° sau CloneMe sunt disponibile pentru viziunea dvs. creativă. Încercați și veți vedea.

Selfie Stick Încorporat

Faceți-i pe toți să fie în imagine. Selfie stick-ul încorporat înseamnă că nimeni nu rămâne pe dinafară. Includeți mai mulți prieteni, animale de companie sau peisaje superbe în orice fotografie. Faceți selfie-uri dinamice din unghiuri mai înalte sau mai joase. Extindeți tija pentru a extinde posibilitățile creative.

DJI Osmo Mobile 6 filmand

Quick Switch la portret – DJI Osmo Mobile 6

Comutați ușor între modul peisaj și portret prin simpla apăsare de două ori a butonului de comutare.

Rămâne pe fază – DJI ROMANIA

ActiveTrack 6.0 a adus îmbunătățiri funcționalității sale de bază. Osmo Mobile 6 poate urmări un subiect în mod fiabil, chiar și atunci când subiectul este obstrucționat în scene cu mai multe persoane sau când efectuează mișcări rapide sau dramatice în scenarii precum cele sportive. De asemenea, camera frontală poate urmări subiecții care se întorc în lateral sau se rotesc.

Acum, urmăriți subiectul în timp ce folosiți funcția de zoom pentru efecte vizuale mai bogate și o notă cinematografică impresionantă. Dacă subiectul părăsește cadrul, gimbalul poate găsi și urmări din nou subiectul prin intermediul zoom-ului automat și al mișcărilor gimbalului pentru o urmărire continuă fără întreruperi.

Aplicația DJI Mimo

Chiar și începătorii pot crea ca un profesionist. În vizualizarea camerei, la începutul multor funcții apar tutoriale pentru instrucțiuni și ghiduri intuitive, astfel încât să puteți începe rapid.

ShotGuides vă recunoaște automat scenariul și vă recomandă o secvență de filmare, împreună cu un tutorial despre cum să o obțineți. Alegeți dintr-o gamă de șabloane, urmați instrucțiunile și filmați ca un profesionist în cel mai scurt timp.

Aplicația LightCut

Treceți de la aplicația DJI Mimo la aplicația LightCut, care dispune de editare cu o singură atingere cu ajutorul inteligenței artificiale și de o gamă de șabloane video exclusive. De la filmare la procesare, este o soluție unică cu adevărat prietenoasă pentru noii creatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *