DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro – Dronă Mini, Performanțe Uimitoare

DJI Mini 3 Pro Flying

DJI Mini 3 Pro este la fel de puternic pe cât este de portabil, la fel de mic și de mega-capabil. Cântărind mai puțin de 249 g și cu caracteristici de siguranță îmbunătățite, nu numai că respectă reglementările, dar este și cel mai sigur din seria sa. Cu un senzor de 1/1,3 inch și caracteristici de top, redefinește ceea ce înseamnă să zbori Mini.

Mini 3 Pro buzunar

Plin de performanță – DJI Mini 3 Pro

Mini 3 Pro are un aspect complet nou, optimizat pentru a obține mai mult de la fiecare zbor. Cu elice mai mari, o înclinare aerodinamică a corpului și un sistem puternic de detectare a obstacolelor, designul aerodinamic permite creșterea timpului de zbor și a siguranței.

Gimbalul reimaginat oferă o gamă mai largă de rotație pentru filmări cu unghiuri joase și True Vertical Shooting, permițând oportunități creative infinite. Fiecare aspect al acestui facelift a fost atent analizat pentru a duce Mini la înălțimi nemaiîntâlnite până acum.

caracteristicile dronei Mini 3 Pro

Pliați și plecați – DJI Mini 3 Pro

Pentru creatorii aflați în mișcare, utilizarea fără probleme este esențială. Cântărind mai puțin de 249 g, Mini 3 Pro nu necesită instruire sau examinare în majoritatea țărilor și regiunilor. De asemenea, designul pliabil și compact îl face ușor de transportat cu dvs. în următoarea drumeție, zi de plajă sau weekend improvizat în deplasare. Fiți gata să surprindeți filmări uluitoare atunci când vă vine inspirația.

Mini 3 pro zburand

Zbor liniștit, oricând, oriunde – DJI Mini 3 Pro

Captați subtilitatea luminii și a umbrelor în timp ce plecați într-o excursie de o zi.
Fotografiați cu claritate și mai puțin zgomot la lăsarea serii.
Savurați momentul, rămâneți fidel procesului dvs. creativ și aveți încredere în Mini 3 Pro pentru a vă surprinde lumea.

PRO – Performanță nemaipomenită – DJI Mini 3 Pro

DJI Mini 3 Pro este remarcabil într-o gamă largă de condiții de iluminare, astfel încât să puteți fi întotdeauna gata să creați. Senzorul CMOS de 1/1,3 inchi dispune de ISO dual nativ și acceptă ieșirea directă a filmărilor HDR. Fiecare imagine este îmbogățită cu o gamă dinamică mai mare pentru a dezvălui mai multe detalii în lumini și umbre.

Bucurați-vă de standarde excepționale de fotografiere aeriană cu pixeli mai mari de 2,4μm și un raport de deschidere de f/1,7. Cu mai multă lumină disponibilă, imaginile dvs. vor apărea realiste chiar și în scenele cu lumină slabă.

Fotografie aeriană – DJI Mini 3 Pro

Duceți-vă conținutul la nivelul următor cu videoclipuri 4K HDR uimitoare și fotografii RAW de 48 MP. Minunați-vă de claritatea bogată a fiecărei imagini, chiar și atunci când măriți imaginea. Sau încetiniți lucrurile atunci când lumea devine agitată cu videoclipuri dramatice cu încetinitorul de 1080p/120fps.

videoclipuri 4K HDR

Culori vii, fără precedent

Modul D-Cinelike Color oferă mai multe informații vizuale, oferindu-vă posibilități cromatice mai bogate și mai multă flexibilitate la editare.

Detectarea tri-direcțională a obstacolelor

DJI Mini 3 Pro este, fără îndoială, cel mai sigur Mini de până acum. Echipat cu senzori de viziune dublă înainte, înapoi și în jos și cu un design complet nou al aeronavei, acesta oferă o rază de detecție mai largă și o siguranță sporită.

Am menționat APAS 4.0?

Sistemele avansate de asistență pentru piloți (APAS 4.0) detectează în timp real obiectele de pe traiectoria de zbor a dronei. Acest lucru permite DJI Mini 3 Pro să evite obstacolele, chiar și în medii complicate.

Clar și stabil – DJI ROMANIA

DJI Mini 3 Pro se mândrește cu un sistem de transmisie video de nivel emblematic în DJI O3.
Acesta asigură o transmisiune live de 1080p/30fps la distanțe de până la 6 km. De la priveliști din oraș la aventuri în aer liber, zburați întotdeauna cu o transmisiune live clară și fiabilă.

controllere DJI

Bucurați-vă de un zbor lin și de un control receptiv cu telecomanda DJI RC-N1 sau cu noua telecomandă DJI RC. Ambele controlere oferă un bitrate video maxim de 18 Mbps livrat la o latență ultra-redusă de 120 ms.

True Vertical Shooting

Să încercăm din nou în portret. Treceți rapid de la peisaj la portret printr-o simplă atingere. Gimbalul camerei, reproiectat, se rotește la 90°, astfel încât nu trebuie să faceți compromisuri în ceea ce privește calitatea imaginii. Fotografierea verticală adevărată vă oferă fotografii detaliate, pregătite instantaneu pentru social media.

MasterShots

MasterShots este un adevărat schimbător de joc pentru orice fotograf aerian începător. Pur și simplu selectați subiectul, iar Mini 3 Pro va executa o secvență de manevre profesioniste, generând ulterior un scurt videoclip cinematic. Există un motiv întemeiat pentru care acesta este un favorit al fanilor.

FocusTrack

Găsiți modalități creative de a vă urmări subiectul cu FocusTrack. Suita include ActiveTrack 4.0, Spotlight 2.0 și Point of Interest 3.0, trei instrumente puternice de povestire.

Hyperlapse

Accelerează timpul cu doar câteva atingeri, creând un videoclip hiperlapsus sau timelapse impresionant. Capturați traficul în mișcare sau norii care se rostogolesc și injectați un pic de dramatism în videoclipurile dvs.

Digital Zoom

Apropiați-vă de subiect cu zoomul digital 4x. Acest lucru vă permite să surprindeți scene fără a le deranja și să cercetați fotografii de la distanță.

Panorama

Capturați imensitatea oricărui peisaj cu ajutorul camerei cu unghi larg, 180°, vertical și fotografii panoramice sferice.

poza panoramica

QuickTransfer

Pregătit instantaneu pentru a vă împărtăși creațiile, Mini 3 Pro acceptă descărcări Wi-Fi de mare viteză de până la 25 Mbps.

transfer rapid din drona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *